Animacinis filmas Akrilinė katė Memorialas Suncatcher Juoda katė Atmintis Dovanos Pagrindinis Sienų menas Pakabinamas dekoravimas Svetainės durys Lango pakabukas
€1.13 / €2.58

  • yra išmanusis įrenginys - no
  • Stilius - Modernus stilius
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home Decor
Prekės kodas: d1015
Pridėti atsiliepimą

Animacinis filmas Akrilinė katė Memorialas Suncatcher Juoda katė Atmintis Dovanos Pagrindinis Sienų menas Pakabinamas dekoravimas Svetainės durys Lango pakabukas

Ženkleliai: 1.Akrilo medžiaga: Pagamintas iš kietos akrilo medžiagos, šis naminių gyvūnėlių atminimo saulės gaudytojas žada ilgalaikę dovaną jūsų pūkuotam draugui, tvirtai primindamas meilę ir prisiminimus, kuriais pasidalinote.

2.Juoda katė: puoselėkite savo pūkuoto draugo atminimą su šiuo rankų darbo naminių gyvūnėlių atminimo saulės gaudykle nuostabiame kraštovaizdyje, kuriame yra juoda katė su ryškiomis spalvomis ir išskirtinėmis detalėmis.

3. Sukurkite jaukią atmosferą: paverskite savo namus šilta ir kviečiančia erdve su mūsų augintinio memorialiniu saulės spinduliuote.Jo mielas ir unikalus dizainas atspindi saulės šviesą, kad sukurtų gražias vaivorykštes, kurios suteikia džiaugsmo ir laimės. Žavingas būdas pagerbti savo mylimą augintinį ir padaryti jūsų namus jaukesnius ir įdomesnius.

4.Išgyventi laimingas akimirkas su augintiniais: Šis gražus saulės spindulėlis padės jums prisiminti malonius prisiminimus apie jūsų augintinius, kurių nebėra su jumis. Tai apgalvota naminių gyvūnėlių suvenyrų dovana bet kuriam naminių gyvūnėlių memorialui.

5. Keli naudojimo būdai: Puoselėkite savo išvykusio pūkuoto kompaniono atminimą su šiuo nuostabiu naminių gyvūnėlių memorialu "Suncatcher".Papuoštas medžio dizainu, jis gali elegantiškai pakabinti ant sienos, svetainės lango ir sodo. Ori dovana ir įvairiapusė dekoracija.

Pagražinkite savo sodą šiais nuostabiais rankų darbo vitražais. Patvarūs ir pagaminti taip, kad tarnautų ilgai, jie suteiks daug džiaugsmo ir laimės bet kuriai lauko erdvei. Graži dovana bet kokiai progai.

Specifikacijos:

Svoris: apie 35g

Dydis: (apytiksliai)12 * 12.7 * 2cm / 4.72 * 5 * 0.79 colių

Medžiaga: akrilas

Pakuočių sąrašas:

Dekoratyvinis pakabukas *1vnt

Siurbtukas

*1vnt Diržas

*1vnt Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.