Vestuvių nuotakos galvos juosta su voile imitacija Perlų gėlės Princesės plaukų juosta Moterys Plaukų aksesuarai Moterys Lady Girl Bridal NA
€4.95 / €10.30

  • Lytis - MOTERYS
  • Medžiaga - verpalai
  • modelio numeris - Galvos juosta
  • Forma\raštas - AUGALAS
  • elemento tipas - Plaukų drabužiai
  • Stilius - Mielas/Romantiškas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Gerai arba mada - Mada
  • metalų tipas - NĖRA

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d103070
Pridėti atsiliepimą

Vestuvinė nuotakos galvos juosta su voile imitacija Perlų gėlės Princesės plaukų juosta Moterų plaukų aksesuarai Moterys Lady Girl Bridal NA

Pastaba: 1. Gerbiamas kliente, pirmiausia dėkojame už užsakymą. Tačiau apgailestaujame, kad kartais pakuotė atvyks maždaug per 15–25 dienas, nes jai reikia šiek tiek laiko, kai turime tiek daug užsakymų. Ir mes negalime kontroliuoti kai kurių ypatingų tranzito sąlygų. Taigi tikiuosi, kad galite suprasti. Bet nesijaudinkite, mes jį išsiųsime greičiausiu būdu.

2. Jei turite klausimų apie užsakymus, būkite ramūs ir pirmiausia susisiekite su mumis, mes suteiksime jums patenkinamą atsakymą. Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Prekės specifikacija: Funkcija:

Tipas: galvos juosta

Medžiaga: audinys

Dydis: (pasirinktinai)

FD054: Ilgis 150cm, Plotis 10.5 cm

TS017: skersmuo 20cm, voile ilgis 90cm

Kiekis: 1 vnt

Lytis:Moterys

Pasergėti:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo paveikslėlio spalvos.

Prašome leisti 0,5-1 cm skiriasi dėl rankinio matavimo.

Komplektą sudaro: 1 x galvos juosta

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą, kuriam atvykti reikia tik 3–8 dienų.Jei norite pristatyti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4,Kaip galiu sekti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5,Ką daryti, kai baigiasi pirkimo apsaugos laikas?: Jei jūsų pirkinio apsaugos laikas baigiasi, susisiekite su mumis ir mes galime padėti jį pratęsti. Taigi jūsų pinigai nepateks į mano sąskaitą.