Nėrinių aplikacijos baltos vestuvinės suknelės 2019 ilgomis rankovėmis musulmonai Vestuvinės suknelės su šlavimo traukiniu Vestidos de festa Nuotakos suknelės
€123.72 / €164.97

  • Prekės ženklas - Gražuolė-Emilija
  • Faktiniai vaizdai - Taip
  • Rankovės ilgis(cm) - Visas
  • Mados elementas - Gėlių spauda
  • įmontuota liemenėlė - Taip
  • juosmens linija - imperija
  • Siluetas - Kamuolinis chalatas
  • Suknelės ilgis - Grindų ilgis
  • Traukinys - Šluota/ Šepečio traukinys
  • Atgalinis dizainas - užtrauktukas
  • Vestuvinės suknelės audinys - siuvinėta organza ir tiulis
  • nėščioms moterims - Taip
  • Rankovės stilius - Reguliarus
  • Proga - Formalus vakaras, Homecoming, Party
  • iškirptė - O-kaklas
  • modelio numeris - WD08023
  • elemento tipas - vestuvinės suknelės, Vakarinės suknelės
  • Dekoravimas - Pleat, Aplikacijos, Pakopa, Blizgučiai

Kategorijos: Weddings & Events
Prekės kodas: d104036
Pridėti atsiliepimą

Susijęs produktas

Matavimo įspėjimai

Jei norite pritaikyti suknelę, pasiūlykite matavimus kaip šią diagramą!

1. Biustas:__________

2. Juosmuo:_________

3. Klubas: __________

4. Nuo peties iki peties:______

5. Nuo peties iki grindų (su batais):________

6. Aukštis ( nuo galvos viršaus iki grindų be batų):_____ Jei nežinote, kaip matuoti, susisiekite su mumis.

Pastaba: Jei jums reikia kitos spalvos, pasirinkite "Kita spalva" arba "Kelių spalvų" spalvų parinktį, tada palikite spalvos numerį užsakymo pastaboje. Jei turite kokių nors abejonių, susisiekite su mumis naudodami pranešimų įrankius.

Stiliaus įvairovė

Mes pasiekėme glaudų bendradarbiavimą su skirtingais suknelių gamintojais, garantuodami didžiulę stilių kolekciją klientų pasirinkimui.

Tikras fotofotografavimas

Kiekvieną sezoną

fotografuojame kiekvieną naują stilių savo/bendradarbių studijoje Suknelė pritaikoma

Mėgaukitės mūsų individualia siuvimo paslauga, kad geriau pritaikytumėte! Vestuvines ir oficialias sukneles su "Tailor Made" parinktimi produkto puslapyje galima pritaikyti, išskyrus įprastus dydžius nuo 2 iki 26 W.

Unikalūs dizainai

Turėdami kūrybingų dizainerių komandą, sukūrėme savo prekės ženklus ("Miama for Wedding Dreses" ir "Rani for Formal Gowns"). Iki šiol mes sukūrėme daugiau nei 600 stilių, kurie yra išskirtiniai Milanoo.

Puiki kokybė

Turėdami kvalifikuotų siuvėjų komandą, mes galime panaudoti geriausias gamybos technikas, kad sukurtume jūsų suknelę.

Puiki kaina

Pristatydami sukneles tiesiai iš gamyklos klientui, mes maksimaliai kontroliuojame išlaidas ir veiklos išlaidas, užtikrindami, kad mūsų klientai gautų didžiausią vertę iš mūsų produktų. 1. Suknelės dizainas 2. Raštų kūrimas 3.Siuvimas 4. Klostės Ruching 5. Siuvimas 6. Paspaudus 7. Karoliukai 8. Aukščiausio spaudimo A.Mes teikiame nemokamą oro paštą ir pagreitintą pristatymą, pvz., DHL, EMS, DPD, UPS, FEDEX ir pan. Paprastai oro paštas užtruks apie 3–5 savaites į daugumą šalių. Kai kurių šalių, tokių kaip Brazilija, Rusija, Čilė, Afraic šalys, pristatymo laikas bus ilgesnis nei kitų šalių, maždaug 60–90 dienų Kinijos paštu. Bus pritaikytas efektyviausias kurjeris (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, EQUICK ir kt.). Per specialias šventes, tokias kaip Kinijos festivalio šventė, nacionalinė šventė, pristatymo laikas bus šiek tiek ilgesnis.

Lt.Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prieš siūlydami / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos. A.Jei jums patinka mūsų produktai, įtraukite mūsų parduotuvę į savo "Mano mėgstamiausių" sąrašą. B.Atlikę mokėjimą paliksime jums teigiamą atsiliepimą. Tikimės, kad taip pat paliksite teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių DSR, jei esate patenkinti mūsų preke ir paslauga. C.Grįžtamasis ryšys mums yra labai svarbus. Mes prašome nedelsiant susisiekti su mumis prieš pateikdami mums Mažas atsiliepimas , kad galėtume patenkinamai išspręsti jūsų problemas. D.Jei turite kokių nors problemų, nedvejodami susisiekite su mumis žinute, mes atsakysime į jūsų el. laišką per 24 valandas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas). A.Jūs turite 7 dienas po to, kai gausite suknelę, kad grįžtumėte.B.Mes imsime 20%-30% atsargų papildymo mokestį už nekvalifikuotą grąžinimą. C.Grąžinimo siuntimą turėtų sumokėti pirkėjas už nekvalifikuotą išdavimą. ( Dydžio klausimas nepriklauso kokybės problemai) C.Prašome nurodyti mums sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo ID.D.Jei norite pakeisti prekę (tik sandėlio produktai), mes išsiųsime naują prekę, kai gausime jūsų grąžinamą paketą. E.Čia mes siūlome nemokamą modifikaciją, kad netinka. Taip pat prisiimame atsakomybę už pervežamus krovinius. F.Mes prisiimame visą atsakomybę už įrodytos kokybės problemą.

Žymos

vestuvinės suknelės