Neperšlampami batų užvalkalai Išoriniai batų užvalkalai lietaus grindims Purvini keliai Saugos batų dangteliai vyrams Moterys Vaikai Suaugusiems
€0.58 / €1.17

  • Dydis - L
  • Tipas - Kiti
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Camping & Hiking
Prekės kodas: d105454
Pridėti atsiliepimą

Išlikite sausi ir madingi su mūsų daugkartinio naudojimo lietaus batais! Dėl atsparių dilimui ir patvarių medžiagų mūsų batai sukurti taip, kad tarnautų ilgai. Jie taip pat yra atsparūs vandeniui, todėl puikiai tinka bet kokiai lietingai dienai. Kompaktiški ir nešiojami, juos galima lengvai laikyti krepšyje ar automobilyje. Atsisveikinkite su lietaus batais ir atnaujinkite mūsų ekologišką pasirinkimą.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

2vnt.*Batų užvalkalai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Sustiprinta apsauga: Pagaminti iš silikoninės gumos, mūsų vandeniui atsparūs batų dangteliai pasižymi išskirtiniu atsparumu dilimui ir neslystimui, kad apsaugotų jus nuo paslydimų, kritimų ir drėgmės. Atsisveikinkite su nešvariais batais ir pasisveikinkite su visos dienos sausumu su mūsų lanksčiais ir patvariais dangteliais.

2.Lauko kompanionas: neleiskite, kad drėgnas oras sugadintų jūsų nuotykius lauke!Mūsų vandeniui atsparūs batų dangteliai sukurti taip, kad jūsų batai ir kojos būtų sausi ir apsaugoti nuo lietaus, sniego ir purvino reljefo. Venkite šlapių kojų ir nešvarių batų vargo naudodami šiuos patikimus lauko batus.

3. Patogiai nešiojami: laikykite savo batus sausus ir be purvo su šiais lanksčiais ir lengvai dėvimais lietaus dangteliais. Jų kompaktiškas ir nešiojamas dizainas leidžia lengvai laikyti. Sulankstomas dar didesniam patogumui.

4. Pakelkite savo stilių: Šie batų dangteliai skirti ne batams uždengti, o jų išvaizdai pagerinti permatoma medžiaga, parodančia jūsų stilių. Jie taip pat yra gerai pagaminti ir patvarūs, puikiai tinka lauko veiklai bet kokiu oru.

5. Ekologiškas skydas: lengvai apsaugokite batus nuo nepalankių oro sąlygų ir nešvarumų, naudodami mūsų vandeniui atsparius, patvarius batų užvalkalus, kuriuos galima patogiai dėvėti iki 2000 kartų.Šie ekologiški užvalkalai yra daugkartinio naudojimo ir puikiai tinka madingam, tvariam pirkėjui.