Aliuminio lydinio telefono laikiklis Transporto priemonės laikiklis dideliems ekranams Saugus magnetinis dizainas rankų patogumui
€7.65 / €9.81

  • Tipas - Stalo laikiklis
  • Įkroviklis - No
  • Prekės ženklas - OPEN-SMART, OPEN-SMART
  • Medžiaga - Aliuminio lydinys +PC+magnetas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Funkcijos - magnetinis
  • Turi garsiakalbį - No
  • suderinamas prekės ženklas - Universalus

Kategorijos: Phone Holders & Stands
Prekės kodas: d10666
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Mūsų magnetinis telefono laikiklis užtikrina neprilygstamą stabilumą, užtikrindamas, kad jūsų įrenginys būtų saugiai vietoje bet kurios kelionės metu. Atsisveikinkite su "Shakes" važiavimais ir pasisveikinkite su vargo vairavimo patirtimi.

Patirkite 360 laipsnių sukimosi patogumą su mūsų universaliu telefono stovu. Lengvai sureguliuokite kampus, kad galėtumėte puikiai žiūrėti, nesvarbu, ar naršote, žiūrite vaizdo įrašus ar kalbatės vaizdo pokalbiais.

Sukurtas vairuotojams, kurie pasikliauja navigacija arba mėgsta žaidimus savo mobiliuosiuose įrenginiuose, mūsų magnetinis telefono laikiklis yra puikus pasirinkimas norint sutelkti dėmesį į kelią ir išlaikyti telefoną lengvai pasiekiamą.

Pagerinkite savo vairavimo patirtį su mūsų kompaktišku ir praktišku magnetiniu telefono laikikliu.Pritvirtinkite telefoną prietaisų skydelyje arba centrinėje konsolėje, kad galėtumėte naudotis rankomis ir lengvai pasiekti pagrindines funkcijas.

Būkite tvarkingi su mūsų pakabos ekrano transporto priemonės laikikliu.Dvigubo ekrano sąveikos funkcija leidžia sklandžiai atlikti kelias užduotis tarp telefono ir kitų įrenginių, todėl tai puiki galimybė tiems, kuriems reikia likti kelionės metu.

Specifikacijos:

Medžiaga: aliuminio lydinys + PC + magnetas

Komplektą sudaro:

1xMagnetinis telefono laikiklis

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.