Ausinių organizatoriaus dėklas Kritimui atsparus ausinių antgalis Nešiojimo apsauginiai dangteliai Laidinės ausinės Dėklas Ausinių dėklo laikiklis Atsparus dilimui
€12.55 / €17.93

  • elemento tipas - Ausų pagalvėlės
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Portable Audio & Video
Prekės kodas: d1068
Pridėti atsiliepimą

Saugokite savo ausines ir nesibraižykite tikslių matmenų ir supjaustykite ausinių laikymo krepšį! Mūsų minkšta medžiaga apsaugo nuo smūgių, purvo ir įbrėžimų. Puikiai tinka kasdieniam ar sportiniam naudojimui keliaujant.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Earphone Organizer Case

Spalva: Juoda/Pilka

Medžiaga: EVA

Grynasis svoris: apie 100g

Svoris su pakuote: apie 100g

Produkto dydis: apie 8.5x8.5x3.5cm / 3.35x3.35x1.38 colių

Pakuotės dydis: apie 14x10x5cm / 5.51x3.94x1.97 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Ausinių organizatoriaus dėklas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Perfect Security: Saugiai laikykite ir gabenkite ausines naudodami šį apsauginį dėklą, kuris puikiai tinka jūsų įrenginiui. Sukurtas tiksliais pjūviais ir matmenimis, jis užtikrina visapusišką apsaugą nuo dulkių, įbrėžimų ir smūgių.

2. Išplėstinė sauga: Pagamintas iš puikių EVA medžiagų, šis ausinių organizatoriaus dėklas suteikia neprilygstamą apsaugą nuo nusidėvėjimo, apsaugodamas jūsų ausines nuo įbrėžimų, smūgių ir nešvarumų pažeidimų. Tvirtas dizainas ir aukštos kokybės konstrukcija užtikrina patikimą saugojimą.

3. Patogus dėvėti: mėgaukitės visą dieną trunkančiu klausymosi malonumu naudodami patogią amortizaciją ir minkštą mūsų ausinių organizatoriaus dėklo medžiagą.Jo apsauginis dėklas sumažina slėgį, padidina stabilumą ir apsaugo jūsų ausines nuo įbrėžimų ir dulkių.

4. Lengvas vežimėlis: saugiai laikykite ausines šiame apsauginiame ir nešiojamame dėkle.Jo lengva konstrukcija užtikrina lengvą nešiojimą, o patvari medžiaga apsaugo nuo dulkių, purvo ir drėgmės pažeidimų. Valymas yra vėjas drėgnu skudurėliu, todėl tai puikus aksesuaras lauko muzikos mėgėjams.

5. Universalus dėklas: apsaugokite ausines naudodami šį madingą organizatoriaus dėklą, kuris yra įvairių madingų spalvų variantų, atitinkančių jūsų asmeninį stilių. Šis dėklas, puikiai tinkantis sportui, kelionėms ar kasdieniam naudojimui, yra būtinas tiems, kurie vertina mados jausmą ir nori sutvarkyti ausines.