Priedų rinkinio keitimas Ecovacs DEEBOT OZMO T8 AIVI T8 Max T8 T9 Series N8 Pro N8 Pro+ robotas dulkių siurblys
€16.53 / €32.41

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Electric Deep Fryers
Prekės kodas: d1091
Pridėti atsiliepimą

Applikate Model: Fit for Ecovacs DEEBOT OZMO T9 T8 Max T8 AIVI N8 Pro N8 Pro+ serijos robotas dulkių siurblys. (Prieš pirkdami patvirtinkite savo dulkių siurblio modelį)

Pagrindinis šepetys: Naujai sukurtas anti-vingiuotas pagrindinis šepetys, ritininis šepetys gali būti pasuktas, kad sureguliuotų, gali dulkėti į dulkių dėžę ir užkirsti kelią plaukų įsipainiojimui.

Šoninis šepetys: Kraštus šluojantys šepetėliai padeda giliai įsiskverbti į kampus ir priglusti prie sienų bei grindjuosčių, kad būtų užtikrinta puiki švari vieta.

Hepa filtras gali palaikyti šlavimo mašinos valymo efektyvumą, tuo pačiu sumažindamas dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų įsiskverbimą į orą, kuriuo kvėpuojate. Šluostės šluostė turi stiprią ir ilgalaikę valymo galią, kuri gali lengvai reaguoti į įvairias dėmes, tokias kaip pėdsakai ant grindų, sulčių likučiai ir aliejaus dėmės.

Lengva įdiegti: atsarginės dalys yra užfiksuotos vietoje, o kasdienius pakeitimus galima atlikti greitai ir lengvai be jokių įrankių. Pakeiskite vartojimo papildymo rinkinį kas 2–3 mėnesius, kad geriau apsaugotumėte "Deebot".

spalva: kaip parodyta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x Pagrindinis šepetys

4 poros x šoninis šepetys

4 x Hepa filtras

2 x Šluostės audinys

4 x Dulkių krepšys

1 x Atsuktuvas

1 x Valymo šepetys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.