Motociklų bako lipdukai Kūrybingi 3D žuvų kaulų lipdukai Gazolio degalų bako apsaugos lipdukų dėklas Dekalai automobilių dviračių priedams
€4.06 / €8.13

  • Specialios funkcijos - Lipnus
  • elemento plotis - 16cm
  • elemento ilgis - 26cm
  • elemento tipas - lipdukai ir lipdukai
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas - guma
  • prekės svoris - 53g
  • elemento aukštis - 0.5cm

Prekės kodas: d11011
Pridėti atsiliepimą

ženklelių taškai:

1. "Superior Guard": Pagaminti iš aukštos kokybės ir lengvos gumos, šios motociklų cisternų pagalvėlės užtikrina pažangią apsaugą nuo įbrėžimų ir įbrėžimų. Lengva ir minkšta medžiaga glaudžiai tinka degalų bako paviršiui

2.Jūsų važiavimo galia: pristatome motociklams skirtas cisternų trinkeles su dinamišku ir individualiu žuvies kaulo rašto dizainu, įkvėptu važiavimo greičio ir galios, leidžiančiu pademonstruoti savo unikalų stilių kelyje.

3. Vizualinis patrauklumas: pakelkite savo motociklo žaidimą su mūsų tankų pagalvėlėmis! Mūsų šaunūs dizainai, sukurti naudojant 3D technologiją, tikrai pritrauks dėmesį ir padidins vizualinį poveikį.

4. Spalvų įvairovė: sumaišykite ir suderinkite savo stilių su raudonos, mėlynos, juodos ir kt. Tankų pagalvėlėmis. Pasirinkite iš kelių spalvų, kad sukurtumėte unikalią savo motociklo išvaizdą.

5. Be rūpesčių: be rūpesčių motociklo bako trinkelių montavimas - nereikia jokių įrankių!Nuvalykite, nulupkite ir priklijuokite greitais ir patogiais lipniais klijais. Atsarginį popierių galima lengvai nuimti, kad būtų galima greitai ir sklandžiai nustatyti.

Aprašymas:

Pagerinkite savo motociklo stilių su mūsų žuvies kaulo lipduku. Priima 3D trimatę technologiją, kurią nėra lengva nukristi ir kurią galima įsigyti įvairių spalvų. Paspauskite, kad užbaigtumėte diegimą be jokių įrankių. Atnaujinkite savo kelionę naudodami mūsų unikalų dizainą.

Apgyvendinimo įstaigos:

1. Produkto pavadinimas: motociklų apdailos reikmenys

2. Produkto svoris: 53g

3. Produkto dydis: 26 * 16 * 0.5cm

4. Produkto medžiaga: guma

Pasergėti:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingo rankinio matavimo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Produktų sąrašas:

Motociklo bako lipdukas *1