Motociklų perjungiklis Batų apsauga nuo slydimo pavarų apsaugos reguliuojamos perjungimo trinkelės galingas kablio dviračio svirties perjungiklis bagažinės apsauga
€3.40 / €6.82

  • funkcija - Kvėpuojantis
  • Medžiaga - Oda, guma + elastinė juosta + kablys ir kilpa
  • Lytis - Unisex
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d1109
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Saugus naudojimas: Mūsų motociklo batų apsauga sukurta su galingu kabliu ir kilpa, kuri užtikrina saugų ir tvirtesnį sukibimą. Pagamintas iš patvarios nailono medžiagos, jis užtikrina gerą sukibimą ir yra visiškai saugus naudoti.

2. Užkirsti kelią slydimui: Pagaminta iš tvirtos guminės medžiagos, mūsų motociklo batų apsauga užtikrina, kad galėsite užtikrintai vaikščioti bet kurioje vietovėje. Dilimui atsparus dizainas apsaugo jūsų batus nuo įbrėžimų ir nešvarumų, o patobulintas neslystantis efektas užtikrina idealų stabilumą.

3. Lengva naudoti: puikiai prigluskite ir mėgaukitės važiavimu be rūpesčių su mūsų motociklo batų apsauga.Tai neįtikėtinai paprasta naudoti ir apsaugo jūsų batus nuo pavarų perjungimo svirties, užkertant kelią pažeidimams ir nusidėvėjimui. Apsaugokite savo batų batviršius ir važiuokite stilingai naudodami mūsų lengvą batų apsaugą.

4. Paprasta ir elegantiška išvaizda: Būkite saugūs ir prašmatnūs ant savo motociklo su mūsų batų apsauga. Patikimas jo dizainas neleidžia atsilaisvinti ar nukristi, o aptaki išvaizda tinka visoms progoms. Vaikščiokite lengvai ir stilingai.

5. Tinka dovanoms: sukurta taip, kad tvirtai priglustų prie jūsų batų, mūsų motociklo batų apsauga suteikia patogią važiavimo patirtį. Puikiai tinka berniukams ir mergaitėms motociklininkams, šis produktas yra būtinas visiems, ieškantiems puikios dovanos savo dviratininko draugui ar artimiesiems.

Aprašymas:

1. Pagamintas iš atsparios dilimui medžiagos, jis turi galingą kabliuką ir kilpą, kad būtų užtikrintas saugus prigludimas.

2. Puikiai tinka visoms progoms ir tinka tiek berniukams, tiek mergaitėms, šie užvalkalai užtikrins, kad jūsų batų batviršiai būtų saugūs ir švarūs.

Specifikacijos:

1. Dydis: dydis tinka visiems

2. Medžiaga: guma + elastinė juosta + kablys ir kilpa

3. Produkto spalva: juoda raudona, juoda pilka, juoda mėlyna

4. Taikomas sezonas: universalus visais metų laikais

Pakuočių sąrašas:

1* Motociklo batų apsauga