NoFlap ausų įvyniojimai šunims Tyli ausis Šunų ausų dangtelis Muff SnoodHead danga šuniui Raminantis triukšmas Šunų ausų lašų siuntimas
€0.78 / €1.07

  • elemento tipas - kaklaraištis ir peteliškė
  • CN - Guangdongas
  • rinkinio tipas - no
  • Medžiaga - audinys
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - Šunys

Kategorijos: Pet Products
Prekės kodas: d11162
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Laikykite savo augintinį šiltą ir madingą šį atostogų sezoną su mūsų naminių gyvūnėlių šaliku.Pagaminta iš puikios kokybės poliesterio medžiagos, ji suteikia puikią šilumą ir komfortą jūsų augintiniui.

Šis naminių gyvūnėlių šalikas pasižymi ilgaamžiu meistriškumu, užtikrinančiu ilgalaikį naudojimą. Kvėpuojanti ir švelni medžiaga garantuoja patogią dėvėjimo patirtį jūsų augintiniui.

Tinka visiems naminių gyvūnėlių savininkams, norintiems žiemos sezono metu laikyti savo augintinius šiltai, ypač tinka mažiems šunims ir katėms. Suteikite savo pūkuotam draugui šilumos, kurios jiems reikia einant į lauką ar būnant patalpoje.

Nesvarbu, ar tai būtų veikla viduje, ar lauke, pasivaikščiojimai ar tiesiog buvimas namuose, mūsų augintinio šalikas yra puikus aksesuaras, suteikiantis šilumos jūsų augintiniui. Apsaugokite juos nuo šalto oro ir užtikrinkite jų komfortą.

Pagerinkite savo augintinius ir padarykite juos išskirtiniussu šiuo madingu naminių gyvūnėlių ausų dangteliu.Tai ne tik palaiko šilumą, bet ir suteikia šventinį prisilietimą bet kokiai progai. Būtina turėti priedą kiekvienam naminių gyvūnėlių savininkui, kuris nori, kad jų augintinis atrodytų gyvas.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Parinktis: juoda / pilka

Produkto matmenys: apytiksliai ilgis 25cm / 9.84inch

Komplektą sudaro:

1x naminių šunų ausų dangtelis

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.