Akumuliatoriaus keitiklio prijungimo kabelis su 2 gnybtais Kūrybinis vario šerdies elektros laidas akumuliatoriui Automobilinis keitiklis Automobiliniai priedai
€6.00 / €11.99

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Stickers
Prekės kodas: d1126
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Konservuoti gnybtai: Akumuliatoriaus kabelis tiekiamas su skarda padengtu gnybtu, turinčiu didelį kontaktinį plotą ir tvirtą jungtį. Ši konstrukcija pagerina atsparumą dilimui ir pašalina atsipalaidavimą ar nukritimą dėl oksidacijos.

2. Užkirsti kelią atšiauriai aplinkai: Ši akumuliatoriaus viela turi PVC izoliuotą striukę, kuri padengia aukštos kokybės varinę vielą. Dėl šios priežasties jis gali susidoroti su liepsnomis, vandeniu ir aukšta temperatūra be jokios žalos ar sugadinimo. Dėl to jis yra saugus ir patvarus pasirinkimas.

3. Stabilesnė galia: Šis keitiklio kabelis susideda iš grynos varinės vielos, kuri pasižymi aukštos temperatūros stabilumu ir mažu atsparumu. Tai gali perduoti daugiau energijos jūsų įrenginiams ir pailginti jų tarnavimo laiką. Jis taip pat yra tvirtas ir atsparus korupcijai.

4. Lengvas galios reguliavimas: Ši akumuliatoriaus jungtis yra vidutinio dydžio, todėl suteikia daugiau patogumo.Priklausomai nuo jūsų energijos poreikių, galite lengvai perjungti lygiagrečias arba nuoseklias jungtis. Tai leidžia turėti daugiau galios parinkčių.

5. Universalus naudojimas: Nesvarbu, ar jums reikia akumuliatoriaus laido motociklui, jūrų laivui, RV, vejapjovei, priekabai, automobiliui, sunkvežimiui, golfo automobiliui, saulės energijai ar bet kuriam kitam įrenginiui, šis akumuliatoriaus jungiamasis laidas gali visa tai sutvarkyti.

Aprašymas:

Mūsų akumuliatoriaus laidas sukurtas taip, kad užtikrintų tvirtą ryšį tarp jūsų akumuliatoriaus ir saulės įrenginio. Jis yra atsparus vandeniui ir patvarus, o tai gali prailginti jūsų akumuliatoriaus ir saulės įrenginio tarnavimo laiką. Jis taip pat yra lankstus ir keičiamas.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: akumuliatoriaus kabelis

2. Taikymo sritis: transporto priemonės, valtys, saulės energija, keitikliai, baterijos

3. Modelis: kabelis 30cm

4. Ilgis: apie 30cm / 11.8in

Produktų sąrašas:

Akumuliatoriaus kabelis x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.