Būgnų rinkinys Mini žaislas Kūrybinis pirštų galiukų būgnų rinkinys su žaidimo režimu Pirštų galiukų būgnų pratimai Koordinacijos įgūdžiai Gimtadienio dovana
€11.80 / €32.79

  • Būgno padas - 5
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Musical Instruments
Prekės kodas: d112739
Pridėti atsiliepimą

Supažindinkite vaiką su muzika naudodami šį kūrybišką pirštų prisilietimo mini būgnų rinkinį. Šis instrumentas, pasižymintis ryškiais garso efektais ir gyvybės indikatoriaus šviesos dizainu, puikiai tinka pratimų koordinavimo įgūdžiams. Leiskite savo vaikui išlaisvinti savo vidinį muzikantą ir smagiai praleisti laiką su šiuo jaudinančiu žaislu!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Pirštų būgnų rinkinys

Produkto dydis: (apytiksliai) 15 * 10 cm / 5.91 * 3.94 * 3.94 colių

Pakuotės dydis: (apytiksliai)18 * 11 * 12cm / 7.09 * 4.33 * 4.72 colių

Svoris: (apytiksliai)89g

Pakuočių sąrašas:

Pirštų būgnų rinkinys*1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Išskirtinė dovana: nustebinkite savo šeimą, draugus ar kolegas šiuo pirštų būgnų rinkiniu, leidžiančiu jiems išlaisvinti savo vidinį muzikantą. Nesvarbu, ar tai gimtadienis, Kalėdos ar bet kokia kita proga, šis mini būgnų rinkinys yra smagi ir unikali dovana, kuri pradžiugins bet kurį vaiką ar suaugusįjį.

2. Tinka visiems žmonėms: pasiekite būgnų tobulumą su mūsų lengvai naudojamu ir vaikams pritaikytu pirštų būgnų rinkiniu. Puikiai tinka bet kokio amžiaus naujokams būgnininkams, leiskite savo kūrybiškumui tekėti vos vienu pirštų prisilietimu.

3.Įrašykite ir grokite melodijas: patobulinkite savo būgnavimo įgūdžius naudodami tikrovišką mūsų mini būgnų rinkinio dizainą, lietimui jautrias pagalvėles ir apšvietimo efektus, kurie keičiasi kartu su ritmu. Įrašykite takelius ir patirkite gyvą, įtraukiančią garso kokybę, kad atliktumėte neprilygstamą pasirodymą.

4.Sudėtingumo lygio dizainas: Mūsų pirštų būgnų rinkinys suteikia unikalią žaidimo patirtį su užburiančiu būgno galvutės apšvietimu ir gyvybės indikatoriaus šviesos dizainu. Esant skirtingiems sudėtingumo lygiams, meskite sau iššūkį pademonstruoti savo įgūdžius ir smagiai praleisti laiką tuo pačiu metu juokingo žaidimo režimu.

5.Dėlionės pramogos: Šis pirštų būgnų rinkinys savo sudėtingu dizainu yra užburiantis meno kūrinys. Būgnydami pirštus patirkite gražų spalvų ir šviesų vaizdinį. Tai puiki priemonė ugdyti savo estetinę viziją ir meno vertinimą.