IRFP240 IRFP9240 Amplificador 100W garso galios stiprintuvas Plokštės ištikimybės garso stiprintuvai Vamzdis Mono AMP DIY
€14.91 / €23.66

  • Belaidis ryšys - RF
  • Naudojimas - Universalus
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Remote Controls
Prekės kodas: d11403
Pridėti atsiliepimą

Pasirinktos dalys yra paprastos, lengvai pagaminamos, o garsas pasiekia labai aukštą lygį. Tai verta padaryti gerbėjams.

Didelis vamzdis yra garsusis VISHAY garso vamzdis, IRFP240 IRFP9240 pora. Rezistoriams ir kondensatoriams parenkami aukštos kokybės komponentai, kurių dauguma yra pagrindinių Europos, Amerikos ir Japonijos prekių ženklų garso kondensatoriai.

Brandi grandinės architektūra ir aukštos kokybės plokštės dizainas sudaro šios galios stiprintuvo plokštės sielą. Kruopščiai parinktos dalys užtikrina, kad sąlygos būtų pakeltos pirmiausia. Reikia tik pridėti aukštos kokybės maitinimo šaltinį, galite gauti netikėtą garsą.

Unikalios MOS vamzdžių galios stiprintuvų vamzdžių charakteristikos, didelė įėjimo varža, įtampos valdymo srovės greito perjungimo charakteristikos, mažas pasipriešinimas, maža išėjimo varža, visi šie privalumai yra būdingi privalumai, kurių neturi triodiniai galios stiprintuvai, ir verta pabandyti juos pasigaminti. Karščiavimo lygio HI-END galios stiprintuvas, ši galios stiprintuvo grandinė turi 100 W galios stiprintuvo terminatoriaus reputaciją užsienio forumuose.

Medžiaga: PC + metalas.Spalva, kaip parodyta

Produkto pristatymas:

Darbinė būsena: MOS vamzdžių pavaros A ir B

klasės Išėjimo galia: vieno kanalo 100W, dviejų kanalų 200W

Darbinė įtampa: ±35V - ±55V

Iškraipymo:

THD yra 0,012% į 1 kilohercą ir visą galią

THD yra 0,015% į 10 kilohercų ir visą galią

Įvesties sąsaja: mono signalo įvestis

Išvesties sąsaja: vieno garsiakalbio išvestis

Maitinimo režimas: dvigubo maitinimo šaltinio darbo režimas

PCB specifikacija: FR4 90X54X1.6MM, kompaktiškas plokštės dizainas, tinkamas mažos erdvės ir mažos važiuoklės montavimui.

Pakuote sudaro:

1 x Garso galios stiprintuvo plokštė (pilnai surinkta)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.