6vnt plaunamas Hepa filtras Miele Triflex HX1 FSF 11385020 9178017731 dulkių siurblio pakaitinis atsarginis valymo filtras
€29.37 / €57.60

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Electric Deep Fryers
Prekės kodas: d1185
Pridėti atsiliepimą

Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, profesionali ir patvari naudoti, ilgas tarnavimo laikas.

Išskirtinis ir subtilus, labai suderintas su įranga.

HEPA filtras pagamintas iš didelio stiprumo, aplinkai nekenksmingų medžiagų, kurios gali užblokuoti didžiąją dalį dulkių iki 0,3 mikrometro. Filtras gali palaikyti šlavimo mašinos valymo efektyvumą, tuo pačiu sumažindamas dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų įsiskverbimą į orą, kuriuo kvėpuojate

Lengva surinkti: Šis filtras yra purvo bako viduje. Pašalinkite nešvarumų dėžę tvirtai ją suimdami ir ištraukdami, kad ištuštintumėte nešvarumų dėžę, suraskite atleidimo skląstį ir patraukite, kad atidarytumėte ir ištuštintumėte. Išimkite seną filtrą ir įdėkite naują filtrą atgal į šiukšliadėžę.

Pakaitinis filtras: Nešvarus filtras labai sumažins siurbimo galią.Priklausomai nuo siurbimo dažnio ir išvalytų nešvarumų kiekio, norėdami pasiekti geriausią našumą, filtrą keiskite bent kas 3–6 mėnesius.

Spalva: Balta & Juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

6 x Filtras

1 x valymo šepetys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.