Užvalkalų užtraukiami krepšiai 24vnt Daugiafunkciniai židinio ir medžio išskirtiniai krepšiai Dekorai Kalėdiniai papuošalai saldainių žaislams
€3.76 / €5.37

  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d1190
Pridėti atsiliepimą

Puikiai tinka Advento dekoracijoms, šie užvalkalų dovanų maišeliai yra lengvai naudojami ir juose telpa kalėdiniai saldainiai, žaislai ir kt.

Specifikacijos:

Gaminys: Kalėdų maišelių rinkinys

Produkto dydis: Užvalkalo krepšys: (apytiksliai) 10 * 14 cm / 3,94 * 5,51 colio, mažas spaustukas: (apytiksliai) 1 * 4,5 cm / 0,39 * 1,77 colio, virvė: (apytiksliai) 1000 cm / 393,7 colio, lipduko numeris: (apytiksliai) 4,5 * 4,5 cm / 1,77 * 1,77 colio

Svoris: apie 300g

Pakuočių sąrašas:

24vnt.*Krepšiai

24vnt.*Mediniai spaustukai

24vnt.*Numerių etiketės

1pc*10 metrų virvė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Sustiprinkite savo Kalėdų dvasią: mūsų kalėdiniai maišeliai suteikia ypatingą atspalvį jūsų atostogų dekorui. Turėdami 24 maišus su unikaliomis Kalėdų temomis, užpildykite juos saldumynais ir mažomis dovanėlėmis ir sustabdykite juos, kad gautumėte kaimiško žavesio. Švęskite atgalinį skaičiavimą iki Kalėdų stilingai.

2. Sandėliavimas be rūpesčių: mėgaukitės lengvu organizavimu naudodami mūsų kalėdinius krepšius.Sutraukiamosios virvelės dizainas leidžia lengvai pasiekti ir lengvai sustabdyti su pridedama patvaria virvele ir spaustukais. Puikiai tinka dovanoms, skanėstams ir kitiems šventiniams daiktams laikyti.

3.Vintažinis stilius: rinkitės mūsų kalėdinius maišelius, pagamintus iš, patogaus užvalkalo audinio, kad atrodytumėte vintažiškai. Šie daugkartiniai maišeliai yra ekologiška alternatyva, suteikianti kaimiško žavesio, puikiai tinkančio jūsų šventinėms dovanoms.

4.Papuoškite lengvai: šie kalėdiniai maišeliai su užtrauktuku suteikia žavingumo jūsų atostogų dekorui. Jie gali būti naudojami keliose scenose, pavyzdžiui, ant židinių, durų, eglučių, sienų ir kt. Pagaminti iš patvaraus užvalkalo, jie puikiai tinka užpildyti dovanomis, saldainiais ar papuošalais, kad nustebintumėte savo artimuosius.

5.Multiple Uses Christmas Burlap Bags: Padidinkite savo dovanų žaidimą naudodami šiuos universalius maišelius, kuriuose gali tilpti karoliai, saldainiai, sausainiai, šokoladas, apyrankės ir net žaislai bei rankdarbiai. Ekologiški ir patvarūs šie maišeliai yra šventinės Kalėdų dvasios sinonimas.