4PCS dviračių vamzdžiai 26 colių x 1.75 / 1.95 / 2.10 / 2.125 dviračio padangos, MTB dviračio vidinis vamzdis su "Schrader Valve" dviračių priedais
€22.11 / €32.52

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d11946
Pridėti atsiliepimą

1. PRODUKTO SPECIFIKACIJA: Vamzdis tinka daugumai kalnų dviračių ir yra plačiausiai naudojamas dydis Šiuo metu rinkoje yra suderinamas su 26 colių X 1.75–2.125 padangomis. Tuo pačiu metu pripūtimo vožtuvas yra priimtas 32 mm standartiniu schraderio vožtuvu.

2. SUSTIPRINTA VOŽTUVO KONSTRUKCIJA: Prieš gamindami padarėme statistiką. Tarp vamzdžių nuotėkio ir plyšimo atvejų 70% įvyko sąsajoje tarp vožtuvo koto ir vamzdžio. Todėl sąsajoje sąmoningai atlikome tirštinantį gydymą. Taigi vidinis vamzdis yra plyšimui atsparus sustiprintas vožtuvo dizainas.

3. STORESNĖ GUMA: Įprastas vamzdžio šoninės sienelės storis yra 0.75 ~ 0.98MM, tačiau mūsų šoninės sienelės storis yra 1.12 MM, kuris yra storesnis nei rinkoje esanti šoninė sienelė, todėl ji yra atsparesnė pradūrimui ir stipri oro sandara.tuo tarpu su stora guma, kuri sugeria smūgius, nepajusite nelygumų ir įdubų, suteiksite važiavimo komforto.

4. PATVARESNIS: Kiekviena pagaminta padanga buvo griežtai patikrinta kokybės ir yra patvari. Pavyzdžiui, jei žmogus sveria 190 svarų ir padangos nėra pažeistos, jis gali nuvažiuoti daugiau nei 5000 mylių.

5. Šie vamzdžiai yra pigesni nei pirkti vietinėje didelių dėžių parduotuvėje, mano ribota patirtis yra ta, kad vamzdžių keitimas yra paprastesnis ir lengvesnis nei vamzdžių taisymas. Taigi pakeiskite vamzdelį, netaisykite jo.

Medžiaga: guma

spalva: juoda

Pakuote sudaro:

4 x dviračio vamzdis

4 x padangų svirtys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.