100 vokų iššūkio segtuvas, A5 pinigų taupymo biudžeto segtuvas - sutaupykite 5,050 su pinigų taupymo iššūkiu
€9.93 / €21.12

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d1198
Pridėti atsiliepimą

100 vokų iššūkio segtuvas, A5 pinigų taupymo biudžeto segtuvas - sutaupykite 5,050 su pinigų taupymo iššūkiu Puikus būdas pradėti taupyti: 100 vokų iššūkio rinkinyje yra viskas, ko reikia norint geriau planuoti pinigus ir sekti savo finansus. A5 dydžio segtuvai su etikečių kišenėmis nuo 1 iki 100, tradiciškai sutaupoma iki 5 050 USD. Kontroliuokite savo finansus naudodami šį pinigų biudžeto segtuvą.

100 vokų pinigų taupymo iššūkis: biudžeto atverčiama knyga - štai būdas sutaupyti pinigų nesuvokiant, kad jie kaupiasi!! Pradėkite taupyti dabar neatidėliotinoms lėšoms, atostogų kelionėms, medaus mėnesiams, automobiliams, skolų grąžinimui, draugų ar šeimos gimtadieniams ir dar daugiau!

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Mūsų biudžeto sąskaitų knyga su grynųjų pinigų voku yra pagaminta iš minkšto ir patvaraus PVC, vandeniui ir plyšimui. Saugiai tvarkykite savo dokumentus, sąskaitas ir grynuosius pinigus. Magnetinė sagtis yra saugi ir patikima.Kontroliuokite savo finansus su šiuo pinigų biudžeto segtuvu.

Tinkamas dydis, kad būtų lengva nešiotis: A5 matmenys yra maždaug: 7 x 9 x 1,57 colio / 17,5 x 23,5 x 4 cm, šis taupymo segtuvas suteikia pakankamai vietos jūsų grynųjų pinigų vokams, išlaikant kompaktišką dizainą; lengva nešiotis , įsitikinkite, kad jūsų pinigų taupymo pastangos neapsiriboja jūsų namais.

TOBULA DOVANA: 100 vokų pinigų taupymo iššūkis yra puiki maža dovana, padedanti visiems pradėti savo taupymo planą! Tai apgalvota, praktiška dovana draugams ir šeimos nariams, kuri padės sutaupyti pinigų jūsų biudžete ir nenukrypti nuo kelio. Taupykime pinigus.

Spalva: juoda/mėlyna/žalia/rožinė/geltona/pilka

Medžiaga: PU

Pakuote sudaro:

1 komplektas x taupymo iššūkio rišiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.