Baby Head Protector Cushion Reguliuojama kūdikio kritimo pagalvė Kuprinė Baby Head Protector Cushion Kuprinė su animaciniu filmu Animal Baby
€3.90 / €5.58

  • Medžiaga - Poliesteris / medvilnė
  • Sezonas - Keturi metų laikai
  • Lytis - Unisex
  • Užpildymas - Poliesteris / medvilnė
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Amžiaus intervalas - 25-36m

Kategorijos: Mother & Kids
Prekės kodas: d1212
Pridėti atsiliepimą

Mūsų kūdikio galvos apsaugos U formos pagalvė puikiai tinka jūsų mažajam 1! Pagamintas iš odai draugiškos medžiagos ir pasižymintis žavingu zuikio, ruonio ir lokio dizainu, jį galima lengvai reguliuoti, kad jis būtų patogus. Apsaugokite subtilią kūdikio galvytę, tuo pačiu pridėdami mielą prisilietimą prie bet kokios išvykos. Puiki dovana!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Toddler Safety Back Cushion

Medžiaga: PP medvilnė, tinklinis audinys

Stilius: zuikis, lokys, ruonis

Produkto dydis: apie 21x8x31cm / 8.27x3.15x12.2in

Gaminio svoris: apie 185g

Pakuočių sąrašas:

1 * Mažylio saugos nugaros pagalvėlė

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Apsauga nuo kritimo galvos ir nugaros apsauga: U formos pagalvė su apsauga nuo kritimo galvos ir nugaros apsauga, sumažina smūgį kūdikiui nukritus, rūpinasi jūsų kūdikio galva ir nugara, skatina drąsiai vaikščioti ir rūpinasi maža galvute.

2. Puiki medžiaga: ergonomiško dizaino su kvėpuojančiu tinkliniu audiniu ir aukštos kokybės PP medvilne, mūsų mažylio apsauginė nugaros pagalvėlė švelniai palaiko ir koreguoja jūsų vaiko laikyseną, nedirgindama jo odos.

3.Mielas gyvūnų dizainas: Su animacinių filmų zuikio, ruonio ir lokio formomis ši apsauginė nugaros pagalvėlė yra įdomi ir žavinga, efektyviai pritraukianti vaikų dėmesį ir priverčianti juos ją pamilti.

4.Reguliuojami dirželiai: Mažylio galvos atrama turi pečių ir krūtinės dirželius, kuriuos galima lengvai reguliuoti, kad jie atitiktų jūsų vaiko dydį ir jaustųsi patogiai.

5.Nuostabios dovanos: Ši mažylio apsauginė nugaros pagalvėlė skirta apsaugoti jūsų kūdikio galvą nuo iškilimų ir mėlynių mokantis sėdėti, ropoti ir vaikščioti. Jis yra minkštas, lengvas ir patogus dėvėti. Jis taip pat turi mielą gyvūno formą, todėl yra puiki dovana kūdikiams, besimokantiems vaikščioti.