Kalėdinis vainikas Sodyba Daugkartinio naudojimo dirbtinis vainikas Namų dekoro gaminiai Priekinės durys Galinės durys Įėjimas Turėklai Veranda
€13.03 / €35.21

  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Forma - Apvalus
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d1225
Pridėti atsiliepimą

Mūsų namelio vainikai Kalėdoms puošiami ryškiomis raudonomis uogomis, todėl tai puikiai papildo jūsų namų dekorą.

Specifikacijos:

Produkto dydis: Skersmuo: (apytiksliai) 45 cm / 17.72 colių

Naudojimas: Papuoškite priekines duris ar namus su festivalio dekoravimu

Naudojimas: Durys, miegamasis, studija, verandos siena

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*Kalėdinis vainikas su raudonu sunkvežimiu

Pastaba: Saugokite saulėje ir dažnai apipilkite vandeniu.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kviečianti šalies estetika: pakelkite šiltą, jaukų namų pojūtį su mūsų raudonu sunkvežimių sodybos vainiku. Papuoštas tikroviška žaluma, pušų spygliais ir raudonomis uogomis, jis suteikia jūsų durims senovinio žavesio ir šalies viliojimo.

2.Patikimas meistriškumas šventiniam patrauklumui: Pagamintas iš patvarios ir blukimui atsparios medžiagos, šis raudonas sunkvežimio sodybos vainikas daugelį metų atneš šventinę nuotaiką į jūsų namus.

3.Vainiko patvarumas: Lengvai pakabinkite šį tvirtą rotango pagrindu pagamintą vainiką ant bet kurių durų ar lango: dėl pagrįsto dydžio jis plačiai pritaikomas įvairioms progoms. Pridėkite kaimiško žavesio savo namų dekorui nuo Kalėdų iki vestuvių ir gimtadienių.

4.Universalūs dekorai: pagerinkite jaukią namų atmosferą žaviu raudonu sunkvežimių sodybos vainiku. Puikiai tinka verandai, įėjimui, priekinėms / galinėms durims, turėklams, židiniams ir kotedžui. Šiltai pasveikinkite savo svečius, kurių jie nepamirš.

5.Įsijautimas į dvasią: suteikite savo namams jaukią ir svetingą atmosferą šį atostogų sezoną su mūsų raudonu sunkvežimių sodybos vainiku. Šis vainikas su žaviu senoviniu sunkvežimiu, gabenančiu eglutę, idealiai tinka skleisti Kalėdų džiaugsmą jūsų mokykloms, draugams ir šeimos nariams.