Kūdikių fotografija Rekvizitai Trumpi romperiai Kelnės su pakaba Kelnės Kūdikio nuotrauka Kombinezonas Fotosesija Smėlinukas Naujagimio dušo dovana
€4.83 / €6.62

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Poliesteris
  • Amžiaus intervalas - 12+y
  • CN - Guangdongas
  • Sezonas - Keturi metų laikai
  • elemento tipas - Rompers
  • Lytis - Mergaitės

Kategorijos: Baby Clothing
Prekės kodas: d12638
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Kūdikių nuotraukų rekvizitų romperis: Mūsų kūdikių fotografijos rekvizitai pakabos romperis su madingu dizainu, kvėpuojančia medžiaga, kuri patogi dėvėti kūdikiams, tinka naujagimiams ar daugiau.

Odai draugiški foto drabužiai: Kūdikių fotografijos rekvizitai pakabos romperis naudoja unikalų dizainą ir mažai hipoalergišką kvėpuojančią medžiagą, rekvizitus reikia valyti plaunant rankomis, kad būtų išvengta pažeidimų ar per didelio tempimo, išdžiovintas oras, kad ilgai išliktų pasirodymai.

Daugiafunkcinis kūdikių kombinezono nuotraukų rekvizitas: Nepaisant nuotraukų rekvizito, kombinezonas taip pat tinka įvairioms progoms, kūdikių dušo vakarėliui, gimimo vakarėliui ir mėnesio šventės vakarėliams ir kt. Gerai aprenkite savo kūdikį berniuką ar mergaitę, kad padarytumėte pasakiškas nuotraukas, išsaugokite lobio akimirką ir pasidalykite savo kūdikio augimu su draugais ir šeima.

Universalus dydis: Naujagimio romperis su didele priekine kišene, dizainas, tinkamas naujagimiams fotografuoti, draugiškas jūsų naujagimio odai ir lengvai aprengiamas, universalus dydis tinka 0-1mėn.

Pasirinkta medžiaga: Kūdikių foto drabužiuose naudojama kvalifikuota medvilninė medžiaga, nelengva išlieti, atspari pilingui, antistatiška, pasižymi gerais rezultatais ir pagerina dėvėjimo patirtį.

Specifikacijos:

Produkto dimensija: kaip parodyta

paveikslėliuose Medžiaga: medvilnė

Spalvų parinktis: žalia, pilka, balta, rožinė

Tinkamas amžius: 0-1 mėnesio kūdikis berniukas ar mergaitės

Komplektą sudaro:

1x "Suspender Romper" kūdikių nuotraukų rekvizitai

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.