1Pc Rakto paltas Pakabinamas kablys Triušio formos spinta Dekoratyvinė pakaba Sieninis Namų laikymo kabliukai Vonios rankšluosčių drabužių laikiklis
€5.62 / €9.38

  • Spalva - tamsiai pilka, matinė juoda, Auksas.
  • Tipas - Chalato kabliukai
  • tinka laikyti - paltai, Šalikai, Skėčiai, mokykliniai krepšiai, rankšluosčiai, raktai, Skrybėlės, Puodeliai, etc.
  • Stilius - Modernus stilius
  • Kabliukų skaičius - 1-3
  • Dydis - approx.69 x 87 x 34.2mm/2.71 x 3.42 x 1.34in
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Diegimo metodas - varžtų montavimas (varžtai pridedami)
  • sukibimo metodas - Vinis
  • Medžiaga - cinko lydinys
  • modelio numeris - Kailio kablys su varžtais

Kategorijos: Home Improvement
Prekės kodas: d1265
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Kepurės kabliukai yra pagaminti iš cinko lydinio medžiagos, kuri suteikia jiems lygų ir be rūdžių paviršių.

"Coat Hooks" pasižymi abstrakčia triušio išvaizda, kuri suteikia jūsų sienai žavesio. Jie yra ne tik gražūs, bet ir praktiški.

Sieniniai kabliukai yra skirti įspausti į sieną ir sutaupyti vietos. Jie turi dvi skyles ir varžtus, kad juos pritvirtintų prie sienos. Nereikia jaudintis dėl kritimo.

Rankšluosčių kabliukai plačiai naudojami paltams, šalikams, skėčiams, mokykliniams krepšiams, rankšluosčiams, raktams, skrybėlėms, puodeliams ir kt. Laikyti ir pakabinti.

Puiki dovana jūsų draugams, šeimos nariams bet kokia proga, pavyzdžiui, Kalėdų, Valentino dienos, gimtadienio, Padėkos dienos ar Velykų.

Spalva: tamsiai pilka, matinė juoda, auksinė.

Medžiaga: cinko lydinys

Dydis: maždaug 69 x 87 x 34.2mm / 2.71 x 3.42 x 1.34 colio

Montavimo būdas: varžtų montavimas (pridedami varžtai)

Pridedamas paketas:

1 x Kailio kablys su varžtais

Nata:

1.Prašome leisti nedidelę paklaidą dėl rankinio matavimo.

2. Spalva gali skirtis kaip skirtumo ekranas, pls suprasti.

Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gautos datos. Jei prekė yra jūsų žinioje ilgiau nei 7 dienas, ji bus laikoma naudota ir MES JUMS NEIŠDUOSIME PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI ORIGINALIOJE PAKUOTĖJE ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo užsakymo ID.Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, PO TO, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšauks sandorį iš "Duomenuatkurimasisusb.lt".OR, galite pasirinkti pakeisti. Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, koks reklamuojamas.

12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Premijoms suteikiama 3 mėnesių garantija. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį. MES NEREMONTUOJAME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI.

Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytomis politikos nuostatomis užsakydami "Duomenuatkurimasisusb.lt"!

Mūsų darbo laikas yra nuo pirmadienio iki šeštadienio 9:00 a.m.to 18:00 (GMT +8).Ir mūsų biuras nedirba sekmadienį ir valstybinėmis šventėmis (Pekinas), jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis Duomenuatkurimasisusb.lt žinute, mes stengsimės atsakyti į jūsų klausimus per 48 valandas.per šventes,už vėlavimą atsakyti,labai atsiprašome.