House Air Purifier Ionizer Elektrinis automatinis automobilis Namų oro gaiviklis viešbučiams Oro ploviklio filtras namų baltai
€4.77 / €5.96

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Oro tūris - 50m³/h
  • Galia (W) - 10W
  • Prekės ženklas - FGHGF
  • Įtampa (V) - 130V

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d1285
Pridėti atsiliepimą

Savybės: 1. Daugiafunkcinis neigiamas jonų oro valytuvas, ekologiškas ir nekenksmingas, mažai triukšmo, gali būti naudojamas prijungus, be filtrų ir eksploatacinių medžiagų.

2. Šis mini oro valytuvas gali išleisti 20 milijonų neigiamų jonų kubiniame metre, išvalydamas supančią aplinką bet kada ir bet kur, leisdamas kvėpuoti grynu ir švariu oru.

3. Jis gali efektyviai išvalyti orą, išvalyti dūmus, absorbuoti formaldehidą, izoliuoti PM2.5, pašalinti alergenus, pašalinti mikrobus ir padėti išvengti kvėpavimo takų ligų.

4. Lengvas korpusas mažesnis nei 50 g, USB tiesioginio kištuko maitinimo šaltinis, patogus naudoti automobilyje, leidžiantis bet kada ir bet kur kelionės metu kvėpuoti grynu oru.

5. Jis tinka visų rūšių žmonėms, ypač vaikams, pagyvenusiems žmonėms, nėščioms moterims, žmonėms, kurie yra alergiški žiedadulkėms, ir tiems, kurie yra jautrūs kvapui.Taikoma scena: Produktas tinka įvairiems scenarijams, pvz., ligoninėms, svetainėms, biurams, barams, tualetams, virtuvėms ir kt.

Specifikacijos:

Pavadinimas: House Air Ionizer

Medžiaga: ABS + metalas

Spalva: Balta

Dydis: 113 x 38 x 30mm

Svoris: 35g

Neigiama jonų koncentracija: 20 milijonai vnt/cm³

Maitinimo kištuko tipas: USB

Veikimo principas: neigiamas jonas

Triukšmas: 36dB

Oro valytuvo oro tūris: 301-400 m³/h

Teritorija: 31 ㎡-40 ㎡

Pakuote sudaro:

1 x Namo oro jonizatorius

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.