Šunų vandens buteliai vaikščiojimui Atsparus nuotėkiui nešiojamas šunų vandens dozatorius 600ml geriamasis tiektuvas naminiams gyvūnėliams Vaikščiojimas lauke
€9.19 / €18.39

  • yra išmanusis įrenginys - no
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - Šunys

Kategorijos: Pet Products
Prekės kodas: d1306
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Turėdami vieno rakto užraktą ir sandarinimo guminį žiedą ant butelio, įsitikinkite, kad šuns vandens butelis visiškai neišteka. Nepanaudotas vanduo gali lengvai grįžti į konteinerį paspaudus mygtuką.

Viena ranka, paspauskite vandens klavišą, kad užpildytumėte vandenį ir paleistumėte, kad sustabdytumėte vandenį, labai lengva maitinti savo augintinį nešiojamu vandens buteliu šunims.

9,5 cm skersmens didelio skersmens girdykla geriau atitinka šuns burnos formą, todėl geriamasis vanduo yra lengvas ir patogus.

Šunų vandens butelių dozatorius puikiai tinka jūsų plaukuotam bičiuliui vaikščiojant lauke, bėgiojant, žygiuojant, keliaujant ar žaidžiant ir pan.

Funkcijos:

Produkto pavadinimas: Šunų vandens butelių dozatorius

Medžiaga: PP

Spalva: balta, žalia

Gaminio dydis: 9.5x8x27.5cm / 3.74x3.15x10.83in

Gaminio svoris: 300g

Sąrašas:

1 * šunų vandens butelių išdavimas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Didelė talpa】Projektinė nešiojamo šunų vandens butelio talpa yra 600ml. Jis gali suteikti pakankamai geriamojo vandens šunims lauke. Nesijaudinkite dėl vandens trūkumo po to, kai jūsų augintinis baigs mankštintis.

2.【Aukštos kokybės dirželis】 Mielas nešiojamas naminių gyvūnėlių vandens butelių dozatorius naudoja nešiojamą mažą dirželį ir žiedą, kurį lengva nešiotis ir tvirtinti.

3.【Patogus rankos jausmas】Nešiojamo šunų vandens butelio forma sukurta su sudėtingu ergonomišku išlenktu paviršiumi, su įgaubtu paviršiumi priekyje ir piršto įgaubtu paviršiumi gale, kad galėtumėte jį laikyti viena ranka be pastangų.

4.【Vandens taupymas】Nešiojamo šuns vandens butelio vandens grąžinimo nustatymas yra labai dėmesingas. Jame yra įmontuotas sandarinimo įtaisas, o vandenį, kurio negalima gerti, galima lengvai grąžinti.Atidarykite vandens išleidimo raktą, pakreipkite vandens puodelį ir vanduo lengvai tekės atgal, nešvaistydamas vandens išteklių.

5.【Atnaujinkite vandens išleidimo mygtuką】 Nešiojamojo šunų vandens butelio vandens išleidimo mygtukas yra labai jautrus ir lengvai naudojamas. Jis gali būti valdomas viena ranka, o vanduo gali būti išleidžiamas stipriai nespaudžiant.