Juodoji gotų kaukolė izoliuotas pietų krepšys mergaitėms berniukams suaugusiems Daugkartinio naudojimo nešiojamas nepralaidus aušintuvas Tote mokyklos darbui Piknikas Žygiai pėsčiomis
€5.60 / €8.74

  • Medžiaga - Oksfordo audinys
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • CN - Fujian

Kategorijos: Special Purpose Bags
Prekės kodas: d130941
Pridėti atsiliepimą

MEDŽIAGA -- Mūsų pietų krepšio paviršius pagamintas iš didelio tankio oksfordo audinio, kuris yra tvirtas ir patvarus. Viduriniame sluoksnyje naudojama 5mm perlinė medvilnė, kuri turi ilgesnį šilumos išsaugojimo laiką. Interjere naudojamas PEVA įdėklas, kurį lengva valyti ir kuris turi puikų šilumos izoliacijos efektą.

DYDIS -- 10"H x 8"L x 4"W, tinkamas talpos dizainas, kad turėtumėte pakankamai vietos pietums, sumuštiniams, salotoms, vaisiams, užkandžiams, gėrimams ir kt. Priekinėje užtrauktuko kišenėje ir šoninėje tinklinėje kišenėje galima įdėti skėtį, indus, servetėlę, vandens butelį. Šis galingas organizacijos gebėjimas lengvai nešiotis daugiau maisto produktų, kad pagerintų jūsų kasdienį gyvenimą.

DIZAINAS - Stačiakampis dizainas suteikia patogumą įdėti pietų dėžutę, plačiai atidarytas ir dvipusis užtrauktukas leidžia lengvai išsinešti ir sutvarkyti pietų konteinerį. Dizainas puikiai tinka berniukams ir mergaitėms.Jis taip pat puikiai tinka bet kokiai progai, iškylai, kelionėms, darbui, biurui, paplūdimiui, žvejybai ir kt.

NEŠIOJAMAS -- Tvirta ir minkšta rankena viršuje, yra su nuimama sagtimi, ją galima pririšti prie kuprinės ar portfelio, lengva ir nešiojama, lengvai nešiojama viena ranka.

PUIKI DOVANA - Mūsų pietų krepšys yra nuostabi dovana berniukams ir mergaitėms pirmąją mokyklos dieną ir dovana Padėkos dienai ir Kalėdoms šeimai ir draugams. Tai taip pat ideali dovana motinos dienai, tėvo dienai, išleistuvėms ir kt.

Dėl skirtingų matavimo metodų dydžio duomenys yra normalūs, jei paklaida yra 1-3 cm. Pietų krepšys pagamintas iš ekologiškų ir draugiškų medžiagų, patvaraus Oksfordo audinio ir PEVA įdėklo. Atnaujinome šilumos izoliacijos pamušalo vidų, rankenas ir užtrauktukus pagal kliento poreikius. Maistas gali būti laikomas šviežias arba šaltas keletą valandų.Jei į kuprinę įdėsite nedidelį ledo maišelį, šilumos izoliacijos efektyvumas bus geresnis. Neperšlampamas ir atsparus dilimui. Lengvas ir lengvai valomas. Tai ne tik suteikia lengvai naudojamą užtrauktuko užsegimą viršuje ir tinklinę kišenę šone, bet ir yra mielų raštų iš abiejų pusių. Gali būti naudojamas kaip pietų krepšys, iškylų krepšys, krepšys ar pirkinių krepšys. Rekomenduojama amžiaus klasė: vyresni nei 3 metų.