Atspindintis balno šilumos skydas, skirtas "IndianChieftainChief" modifikuotiems priedams
€22.68 / €31.94

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d13228
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Apsaugokite save nuo variklio karščio naudodami šiuos motociklų dūmus atspindinčio balno šilumos skydą.Pagaminti iš patvarios medžiagos, jie nukreipia šilumą nuo motociklo, užtikrindami patogų važiavimą bet kokiu oru.

Sukurti "IndianChieftain", "Roadmaster" ir "Chiefmodels", šie šilumos skydai yra lengvai montuojami ir suteikia aptakią, dūmų apdailą, kad atrodytų estetiškai.

Nesvarbu, ar esate motociklų entuziastas, ar profesionalus vairuotojas, šie šilumos skydai puikiai tinka visiems, norintiems pagerinti važiavimo patirtį ir apsisaugoti nuo aukštos variklio temperatūros.

Važiuokite patogiai, nesvarbu, kokios oro ar kelio sąlygos. Šie šilumos skydai idealiai tinka sustoti ir važiuoti, karštomis vasaros dienomis ir šiltesniu važiavimo klimatu, užtikrinant efektyvią šilumos izoliaciją malonesniam važiavimui.

Atnaujinkite savo motociklo našumą ir stilių naudodami šiuos motociklų dūmus atspindinčio balno šilumos skydą.Jie ne tik siūlo apsaugą ir komfortą, bet ir suteikia jūsų dviračiui rafinuotumo.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Spalva: Juoda/TeaColor/Plating Spalva

Taikomas modelis: skirtas IndianChieftain RoadmasterChief

Komplektą sudaro:

1 Pora Oro deflektorius

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.