Key Box Ant sienos montuojama mini raktų seifo lauko raktų dėžutė su iš naujo nustatoma 4 skaitmenų skaitmeninio kodo vandeniui atsparia raktų dėžute
€11.72 / €18.03

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d1361
Pridėti atsiliepimą

[PLATI PROGRAMA] - Tai puiki kodo raktų dėžutė raktams ir banko kortelėms laikyti ir kt. Jis gali būti montuojamas ant sienos namams, biurui, sandėliui, atostogų namams ar bet kur, kur jums to reikia. Atsarginiais raktais galite dalytis su draugais, šeima, kaimynais ir globėjais. Turėdami šį užrakinamą lauko raktų seifą, jums nereikės jaudintis dėl raktų, kuriuos turite po kilimu.

[AUKŠTAS SAUGUMAS] - Mūsų sieninis raktų seifas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio korpuso ir patvaraus plieninio fiksavimo mechanizmo, kuris suteikia papildomo stiprumo lauko raktų dėžutei, kad ji būtų atspari atakoms ar gręžimui. Oro sąlygoms atspari metalinė medžiaga gali apsaugoti jūsų raktus ir korteles.

[PATIKIMAS 4 SKAITMENŲ DERINYS] - naudoja 4 skaitmenų derinį, kad užtikrintų tvirtą apsaugą. 4 ratukų kombinacijos klavišų seifas siūlo iki 10000 skirtingų derinių, yra daug daugiau nei 3 skaitmenų modeliai, taip pat sunkiau nulaužiamas.Bet kuriuo metu lengva iš naujo apibrėžti norimą derinį, wihic daro jūsų vertybes saugesnes. (Pastaba: nufotografuokite / užsirašykite, kad išsaugotumėte kodą!)

[MINI DYDIS IR PAPRASTAS NAUDOJIMAS] - Išorinis dydis (H x W x D): 3,7 x 2,95 x 1,37 colio, vidinis dydis (H x W x D): 3,2 x 2,75 x 1,1 colio. Komplekte yra delno dydžio raktų seifas, kuriame telpa keli raktai, puikiai tinkantis kasdieniam verslui, draugams, artimiesiems, namų paslaugoms, naminių gyvūnėlių prižiūrėtojams, nekilnojamojo turto verslui ir "Airbnb" nuomai ir kt

[LENGVA ĮDIEGTI] - Tik 4 paprasti žingsniai diegimui užbaigti: Nubrėžkite varžtų kontūrą → Gręžkite skylutes → Vinis į išplėstus kaiščius → Įdėkite dėžutę varžtais. Šią išorinę kodų raktų dėžutę galite padovanoti savo tėvams, gyvenantiems vieni, arba vaikams, gyvenantiems nuomojamame name, kuris jiems yra patogus.

Spalva: pilka/oranžinė/juoda/mėlyna

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: apie 9.4 x 8cm

Pakuote sudaro:

1 x kodo rakto dėžutė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Raktų dėžutė Sieninis mini raktas Seifas lauko raktų dėžutė su iš naujo nustatoma 4 skaitmenų skaitmeninio kodo vandeniui atsparia raktų dėžute