9set Mieli vaisių formos skirtukai Lipnūs lapeliai Atmintinės bloknotas Studentų raštinės reikmenys 1rinkinyje yra 130 lapų Biuro dekoravimo užrašų bloknotas Vaikai
€3.98 / €11.07

  • funkcija - Dekoravimas
  • pritaikyta - No
  • modelio numeris - Vaisių formos lipnūs lapeliai
  • Magnetizmas - No
  • Lipnus ar ne - Taip
  • Stilius - Atmintinės bloknotai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d136481
Pridėti atsiliepimą

Šis atmintinės bloknotas puikiai tinka sklandžiam rašymui ir lengvam nuplėšimui, tinka atmintinėms, žinutėms, užrašams, darbų sąrašams ir kt.! Su raudonųjų vaisių , apelsinų, kriaušių, citrinų ir braškių dizainu, tai idealus mokyklos vakarėlio favoritas.

Specifikacijos:

Pavadinimas : Fruit Series Note Book

Medžiaga: popierius

Svoris: apie 32 gramai / 0,07 svaro

Stilius: 1# raudoni vaisiai, 2#apelsinas, 3#kriaušė, 4#citrina, 5#braškė, 6#granatas, 7#persikas, 8#arbūzas, 9#kivis

Lapų skaičius: 1 knyga apie 130 lapų, 9 knygos iš viso 1170 lapų

Dydis: 9.5 * 9cm / 3.7 x 3.5 colių

Pakuočių sąrašas:

9 knygos* mieli vaisiniai lipnūs lapeliai (1170 lapų)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kūrybinis dizainas: Pasilepinkite mūsų akvarelės rašto atmintinių pagalvėlių, sukurtų skirtingomis vasaros vaisių formomis, vaisiniu žavesiu.Su granatais, persikais, arbūzais, kiviais, raudonais vaisiais , apelsinais, kriaušėmis, citrinomis ir braškėmis, šie akį traukiantys užrašai įkvėps jus užsirašyti visas savo kūrybines idėjas.

2. Patobulintas efektyvumas: Šiuos mielus vaisių atmintinių bloknotus lengva nulupti ir priklijuoti, bet nelengva nukristi, todėl jie idealiai tinka priminimams, užrašams ar žymėms. Jie turi lygų rašymo paviršių ir gerą lipnią funkciją, kuri nepažeis jūsų puslapių.

3. Lengva klijuoti ir nuimti: Šiuos mielus vaisių atmintinių bloknotus galima lengvai užklijuoti ant vadovėlių, užrašų knygelių, šaldytuvų, sienų, durų ir kitų lygių paviršių ir leisti juos lengviau nuplėšti. Jie turi gerą sukibimą ir yra pakankamai patvarūs pakartotiniam naudojimui.

4. Taikymo sritis: Šie puikūs vaisių atmintinių bloknotai suteikia daugiau galimybių naudoti kaip žymes ar priminimus skaitant ar dirbant.Be to, platus naudojimas rašant atmintines, pranešimus, pastabas, informaciją, išnašas, darbų sąrašus, studijų planus ir kt., Daro juos puikiai tinkančius bet kokiai progai ir tikslui.

5.Tobula dovana: nustebinkite ją ypatingą dieną šiais žavingais vaisių atmintinių bloknotais. Puikiai tinka kaip miela mokyklos dovana, vakarėlio favoritas ar tiesiog paprasta dovana. Spalvingi bloknotai yra ne tik įdomūs naudoti, bet ir praktiški su 20 lipnių lapelių lapų, skirtų užrašams, priminimams ir žinutėms rašyti.