V2L iškrova 1 tipo automobilio iškrovos EV kabelio adapteriui, skirtam "Hyundai Kia Genesis Ford", skirtam 1 tipo transporto priemonėms V2L priedai
€49.99 / €81.95

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Engines & Engine Parts
Prekės kodas: d1501
Pridėti atsiliepimą

V2L iškrova 1 tipo automobilio iškrovos EV kabelio adapteriui, skirtam "Hyundai Kia Genesis Ford", skirtam 1 tipo transporto priemonėms V2L priedai

Paprasta naudoti: tiesiog prijunkite V2L adapterį prie atitinkamo transporto priemonės modelio prievado ("Hyundai Ioniq 5", "Hyundai Ioniq 6", "Kia EV6", "Kia Niro EV", "GENESIS GV60", "GENESIS GV70", "GENESIS G80", "Ford F-150" ir "Ford Escape PHEV" automobiliams.), tada prijunkite kintamosios srovės kabelį prie NEMA 5-20R lizdo adapterio gale.

1 tipo automobilinis adapteris: Stovyklavimo ar kelionės metu jis efektyviai paverčia elektromobilio energiją į kintamosios srovės lizdą, tiekdamas energiją keliems prietaisams, kurių maksimali srovė yra 16A 110V.

Tvirtas ir patvarus dizainas: Maitinimo plokštės apsaugos lygis yra IP54, o dulkėms ir vandeniui atsparus įkrovimo galvutės lygis yra IP54, todėl nereikia jaudintis dėl dulkių ir vandens purškimo iš visų pusių ir nereikia jaudintis dėl naudojimo lauke.

Stiprus suderinamumas: suderinamas su "Hyundai Ioniq 5", "Ioniq 6", "Kia EV6", "Niro EV", "GENESIS GV60", "GV70", "G80", "Ford F-150", "Escape PHEV" automobiliams.

Medžiaga: ABS

spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

1 x EV kabelio adapteris

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.