Medinė matavimo lazda 1 metras sulankstomas metrinis liniuotė metrinė skalė Dailidės liniuotė Medienos matavimo liniuotė mokyklos tiekimui
€0.63 / €1.79

  • Reklamos liniuotė - No
  • liniuotės tipas - Tiesi liniuotė
  • Sulankstytas - Taip
  • Medžiaga - Mediena
  • modelio numeris - Medinė sulankstoma liniuotė
  • Tipas - liniuotė
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Drafting Supplies
Prekės kodas: d152362
Pridėti atsiliepimą

Stabili jo struktūra užtikrina aukštą matavimo tikslumą, kad būtų lengva nuskaityti matavimo rezultatus nesulaužant. Ši liniuotė, tinkanti įvairioms reikmėms, yra puikus jūsų įrankių rinkinio priedas.

Produkto medžiaga: mediena

Gaminio dydis: 24x2.2x1.7cm / 9.44x0.86x0.66in

Gaminio svoris: 47g

Produktų sąrašas:

1x lankstymo taisyklė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Nelengva deformuoti: Pagaminta iš nelengvai lūžtančios medžio masyvo, ši sulankstoma liniuotė užtikrina išskirtinį našumą, užtikrindama patikimus ir tikslius matavimus, kad jie tarnautų visą tarnavimo laiką, tačiau nebūtų lengvai deformuojami ar susidėvėtų.

2. Tikslumas be pastangų: mūsų medinė sulankstoma liniuotė užtikrina matavimus be klaidų su dideliu matavimo tikslumu ir tiksliais duomenimis. Pasiekite puikių rezultatų kiekvieną kartą lengvai matuodami ilgį, plotį, aukštį ar kampą.

3.Aiškūs matavimo rezultatai: Medinė sulankstoma liniuotė rodo reikšmingus skalės ženklus su labai aiškiais ir paryškintais skaičiais, užtikrinančiais lengvus ir tikslius matavimo rezultatus.

4. Stabili liniuotė: Ši medinė sulankstoma liniuotė gali išlikti tiesi, kai yra atlenkta, dėl stabilios struktūros ir proceso lygio apdirbimo. Jis neatsilaisvins ir nesvyruos, užtikrindamas tikslius matavimus ir lengvą valdymą.

5.Pasidaryk pats medienos amatai: Tai puikiai tinka "pasidaryk pats" entuziastams ir profesionalams, kuriems reikalingas tikslumas renovuojant namus ir dailidžių projektus. Dėl plataus pritaikymo spektro jis yra daugiafunkcinis įrankis, tinkamas įvairioms matavimo veikloms.