ZEROUP 10vnt/lot 30mm skaidraus kvadratinio stiklo kabošono tikrasis pelėdos raštas mišrios spalvos tinka kamėjos pagrindo nustatymas
€6.06 / €6.38

  • elemento tipas - Papuošalų radiniai
  • Prekės ženklas - ZEROUP PASIDARYK PATS PAPUOŠALAI
  • Papuošalų radinių tipas - Tarpikliai
  • elemento plotis - 3.0cm
  • modelio numeris - TP-013-S-30mm
  • elemento ilgis - 3.0cm
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Produkto savybės - krištolo stiklo kabošonas
  • Medžiaga - stiklas

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d154523
Pridėti atsiliepimą

kvadratas:30mm

spalva: skaidri

Kiekis: 10 vnt / partija

Paveikslėliai stiklo kabošonas yra atsitiktinai sumaišyti kiekvienoje pakuotėje,todėl mes negalime garantuoti, kad visos nuotraukos yra skirtingos arba poromis viena kitai,kitaip tariant,kai kurios nuotraukos yra skirtingos,kai kurios yra dubliuojamos,maloniai prašome suprasti.

Mokėjimo

Mes priimame "Duomenuatkurimasisusb.lt Escrow" pateiktus mokėjimo būdus.Prašome atlikti mokėjimą per 48 valandas nuo užsakymo pateikimo.

Atsiliepimus

Klientų penkių žvaigždučių atsiliepimai mums yra labai svarbūs, mums naudinga tobulėti ir tai yra nuoroda į kitus pirkėjus. Taigi palikite mums teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis. Ačiū. Jei nesate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, maloniai susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokius neigiamus ir neutralius atsiliepimus. Mes stengsimės jus patenkinti. Ačiū.

Apie mus

Mūsų gamykla yra Kinijoje.Mūsų įmonės produkcijai reikalingi griežti kokybės patikrinimai, kad būtų užtikrinta gera kokybė. Tinkamas tiekimas, visas asortimentas, priimtina kaina, o mūsų produktai nuolat atnaujinami ir tobulėja, norime pradėti savo verslą "Duomenuatkurimasisusb.lt", kad galėtume teikti savo geras prekes ir paslaugas vis daugiau pirkėjų.

Pristatymo

Pristatymas visame pasaulyje, išskyrus kai kurias šalis. Paprastai mes siunčiame "China Post Ordinary Small Packet Plus".Užsakymas, kurį pateikėte, bus išsiųstas per 3 dienas nuo mokėjimo gavimo. Kartais tai būtų ilgesnė dėl blogo oro, laiko švaistymo atliekant muitinės formalumus. Taigi prašome palaukti, kai laiku negausite savo prekės. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su mumis tiesiogiai. Jei turite specialių reikalavimų, susisiekite su mumis taip pat, mes pasirūpinsime kitais siuntimais už jus.

DUK

Kiek laiko prekė bus pristatyta?Atvykti į "China Post Ordinary Small Packet Plus" kainuos 15–30 dienų.Ar siuntinys bus sugadintas kelyje? Jei taip,ką turėčiau daryti? Kiekvienas užsakymas išsiunčiamas naudojant "Bubble" voką ir dėžutę. Tai apsaugo prekę nuo sugadinimo gabenant, kai ji pasiekia kiekvieno kliento ranką. Jei siunta sugadinta, susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti. Ar siūlote nuolaidą dideliam užsakymui? Taip, mes siūlome didelę nuolaidą dideliam užsakymui, kuris viršija 200 USD. Ar galėtų naudoti kitas siuntas? Žinoma, bet jūs turite patys sumokėti papildomus siuntimo mokesčius, maloniai supraskite.

Žymos

cameo pagrindo nustatymas, base nustatymas, Kvadratinis stiklinis kabošonas