kinų drakonas Pliušinis žaislinis drakonas Gyvūnų talismano lėlė Pliušiniai žaislai Lėlė Animacinis filmas Drakonas Įdaryti pakabukai Atostogų papuošalai Nauji
€2.47 / €3.09

  • Pagrindinė medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d1555
Pridėti atsiliepimą

Pridėkite kinų kultūros prisilietimą prie savo namų su šiuo kinų drakono pliušiniu žaislu - palankiu stiprybės ir sėkmės simboliu. Saugus ir ekologiškas, šis pliušinis puikiai tinka dekoruoti jūsų miegamąjį, svetainę, virtuvę ir kitas jūsų namų vietas. Šis pliušinis žaislas, idealiai tinkantis dovanoms, tikrai suteiks džiaugsmo visiems, kurie jį gauna.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kinijos drakono pliušinis žaislas / masažo lazdelė

Produkto dydis:

Pakabukas: (apytiksliai)35cm / 13.78 colių

Masažo lazdelė: (apytiksliai)35cm / 13.78 colių

Gaminio svoris: 50g

Medžiaga: trumpas pliušinis, PP medvilnė

Pakuočių sąrašas:

1* 2024 metų drakono pliušinis žaislas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Unikalios savybės: Meistriškai sukurtas mūsų kinų drakono pliušinis žaislas yra išskirtinis ir rankų darbo. Jo unikalus dizainas pasižymi palankiais simboliais, atnešančiais sėkmę, džiaugsmą ir klestėjimą: tai būtina turėti Mėnulio metų dovanojimui.

2. Naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos: mėgaukitės minkštu ir švelniu pojūčiu su mūsų "Dragon Plush" dėl aukštos kokybės trumpo pliušinio ir PP medvilnės medžiagos. Meistriškumas užtikrina, kad žaislas lengvai nedeformuosis ir nepažeis, todėl jis bus saugus ir ekologiškas jūsų vaikui.

3. Platus pritaikymo pasirinkimas: praturtinkite savo aplinką, kad ir kur pastatytumėte mūsų kinišką drakono pliušinį žaislą.Ideali jūsų miegamojo, svetainės, virtuvės, lango, durų ar lentynos, taip pat namų, darbo vietų, parduotuvių ir viešbučių puošmena. Patirkite rytietišką žavesį.

4.Patogus masažas: Šis pliušinis žaislas yra ne tik mielas ir minkštas, bet ir ilgu kūnu gali masažuoti nugarą, kojas ir kitas kūno dalis. Naudodami dirželį galite lengvai jį sustabdyti bet kur. Mėgaukitės patogiu ir atpalaiduojančiu masažu bet kuriuo metu.

5. Šventinis ir šiltas: mūsų kinų drakono pliušinis žaislas puikiai tinka bet kokiai šventinei progai prisiliesti prie Kinijos. Jo ryškios spalvos ir įmantrus dizainas suteiks jūsų Kalėdų ar metų šventėms nuojautos ir taps puikiomis dovanomis draugams, šeimos nariams ar kolegoms.