indiško stiliaus plunksnų galvos apdangalas klasikinio bohemiško stiliaus galvos apdangalų juosta šeimos draugui kaimynui
€6.88 / €8.83

  • Medžiaga - Mediena
  • metalų tipas - NĖRA
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d158389
Pridėti atsiliepimą

JAN88 Indiško stiliaus plunksnų galvos juosta Tradicinė indiška plunksnų plaukų juosta gimtadienio Kalėdų dovanai JAN88

Prekės specifikacija:

Funkcijos:

Išskirtinis indiškas stilius: Priimkite Indijos kultūros grožį su mūsų nuostabia plunksnų galvos juosta, puikiu aksesuaru bet kokiai progai.

Pasakų plunksnų fantazija: leiskite savo vaizduotei pakilti su mūsų įnoringa plunksnų galvos juosta, sukurdama stebuklingą ir kerinčią atmosferą, kad ir kur eitumėte.

Klasikinis bohemiškas žavesys: priimkite boho madą su mūsų galvos apdangalų juosta - nesenstančiu kūriniu, kuris jūsų ansambliui suteikia bohemiško žavesio.

Universalus kiekvienai progai: Nesvarbu, ar tai kasdienis apsipirkimas, ar kelionės, mūsų plunksnų galvos juosta yra idealus aksesuaras, leidžiantis be vargo pakelti jūsų stilių.

Apgalvota dovanos idėja: nustebinkite savo šeimą, draugus ir kaimynus ypatinga dovana, kuri jiems patiks, puikus pasirinkimas gimtadieniams ar Kalėdoms.

Specifikacijos:

Medžiaga: plunksna + medžio karoliukai

Proga: vestuvės, festivalis, vakarėlis, paplūdimio paketas apima:

1 x Plunksnų galvos juosta

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą, kuriam atvykti reikia tik 3–8 dienų.Jei norite pristatyti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4,Kaip galiu sekti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5, jei turite klausimų apie užsakymus, Būkite ramūs ir pirmiausia susisiekite su mumis, mes pateiksime jums patenkinamą atsakymą. Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.