Langų valiklis automobilio vandeniui atspariam dėmių šalinimui Alyvos plėvelės valiklis Automobilio priekinio stiklo purškiklis su lenkų apsauga Aiškus matymas
€4.32 / €6.17

  • Prekės tūris - Automobilių valiklis
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d1585
Pridėti atsiliepimą

Pristatome stiklo alyvos plėvelės šalinimo agentą! Lengvai atkurkite savo automobilio priekinio stiklo švarą ir blizgesį. Pagerinkite stiklo atsparumą akinimui ir dilimui. Greitas ir paprastas naudoti, suteikite savo stiklo paviršiams naują gyvenimą!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Glass Oil Film Remover

Talpa: 30ml, 100ml

Svoris: 45g, 128g

dydis:

30 ml: 11 * 3.2cm / 4.3 * 1.26inch

100 ml: 16.5 * 7cm / 6.5 * 2.7inch

Pakuočių sąrašas:

1* Automobilio priekinio stiklo purškiklis

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Oil Plėvelės pašalinimas: Efektyviai pašalina stiklo alyvos plėvelę, vandens dėmes ir nešvarumus, atkurdamas jūsų automobilio lango švarą ir blizgesį. Lengvai atkurkite stiklo aiškumą ir blizgesį.

2.Clear Vision: Mūsų automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklis pašalina alyvos plėvelę ir nešvarumų kaupimąsi ant jūsų automobilio stiklo, padidina šviesos pralaidumą ir atspindžius, užtikrindamas saugesnę ir patogesnę vairavimo patirtį su aiškiu matymu.

3. Žymi stiklo priežiūra: atraskite mūsų automobilio stiklo alyvos plėvelės galią Remover.It efektyviai pašalina alyvos plėvelę ir įbrėžimus ant stiklo paviršių, užtikrindama didesnį atsparumą dilimui ir vandeniui. Poliruokite ir apsaugokite savo automobilio stiklą, kad vairuojant vaizdas būtų aiškesnis ir patikimesnis.

4. Paprasta naudoti: atsisveikinkite su stiklo valymo tediumu naudodami mūsų automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklį.Jo neplovimo formulė taupo jūsų laiką ir pastangas. Tiesiog užpurkškite jį ant automobilio stiklo ir nuvalykite švaria šluoste, kad putotų, aiškūs rezultatai per kelias minutes. Pasisveikinkite su stiklo valymu be rūpesčių.

5.Platus naudojimo spektras: Nesvarbu, ar tai jūsų namų langas, veidrodis, stiklinis stalviršis ar automobilio priekinis stiklas, šis produktas gali efektyviai pašalinti alyvos plėvelę ir nešvarumus, palikdamas skaidrius ir be dryžių paviršius.