Moterų kūno formavimo kelnės Aukštas juosmuo Aptempta fitneso kontrolė Krūtinė Devynios kelnės Taškas Pirtis Pilvas Kelnės Prakaitas A5E2
€4.65 / €7.75

  • skyriaus pavadinimas - MOTERYS
  • Medžiaga - Poliesteris
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Sporto tipas - veikia
  • elemento tipas - STORAS
  • Tinka - Tinka mažiau nei įprastai. Patikrinkite šios parduotuvės dydžio informaciją
  • Rašto tipas - Kietas
  • Lytis - Vyrai

Prekės kodas: d160053
Pridėti atsiliepimą

Produkto pavadinimas: Prakaito penkių taškų kelnės

Produkto dydis apie: M, L, XL

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: poliesteris

Produkto savybės:

1.Prakaitinės kelnės: Šios sportinės kelnės yra sukurtos taip, kad padėtų jums pasiekti lieknesnę ir labiau tonizuotą išvaizdą. Prakaitą sukeliantis audinys skatina prakaitavimą, padeda detoksikuotis ir numesti svorio. Besiūlis dizainas ir konstrukcija aukštu liemeniu užtikrina patogų ir diskretišką prigludimą, o pilvo valdymo funkcija padeda išlyginti ir suformuoti pilvą.

2.Nematomos pilvo kontrolės kelnės: mūsų nematomos pilvo valdymo kelnės yra puikus sprendimas vientisam ir liekninančiam įvaizdžiui. Lengvas ir kvėpuojantis audinys suteikia švelnų suspaudimą, kad išlygintų bet kokius išsipūtimus ar trūkumus, o dizainas aukštu liemeniu suteikia papildomą atramą ir padeda sukurti labiau apibrėžtą juosmens liniją.Šios kelnės yra diskretiškos ir patogios, puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui ar treniruotėms.

3.Užpakalio kėlimo kelnės: Pasiruoškite sustiprinti savo kreives su mūsų užpakalio pakėlimo kelnėmis. Šios kelnės, skirtos pakelti ir formuoti sėdmenis, suteikia glostančią ir išraižytą išvaizdą. Besiūlė konstrukcija ir tamprus audinys užtikrina patogų ir nevaržantį prigludimą, o dizainas aukštu liemeniu suteikia papildomą atramą ir padeda pabrėžti juosmens liniją.

4.Plonos formavimo kelnės moterims: Mūsų plonos formavimo kelnės yra sukurtos taip, kad suteiktų lieknėjimo efektą neprarandant komforto. Lengvas ir kvėpuojantis audinys švelniai suspaudžia kūną, padėdamas išlyginti bet kokius gabalėlius ar iškilimus ir sukurti racionalesnį siluetą. Dizainas aukštu liemeniu suteikia papildomą atramą juosmeniui ir apatinei nugaros daliai, todėl galite užtikrintai ir patogiai priglusti.

5.Juosmenį palaikančios sportinės kelnės: Mūsų juosmenį palaikančios sportinės kelnės yra specialiai sukurtos taip, kad suteiktų papildomą atramą ir stabilumą juosmens srityje. Integruota juosmens juosta padeda apsaugoti ir palaikyti apatinę nugaros dalį treniruočių metu, sumažindama traumų riziką. Prakaitą vartantis audinys išlaiko jus sausus ir patogius, todėl šios kelnės idealiai tinka intensyvioms mankštoms ar kasdieniam dėvėjimui.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

Siuntą sudaro:

1 vnt Styginių liokajus

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.