Sulankstoma buferio apsauga Universali daugiafunkcinė apsauga nuo dėmių Ilga paskutinė apsauginė danga Efektyvus automobilio kilimas nuo purvo
€16.60 / €33.20

  • Užpildymo medžiaga - Sintetinis pluoštas
  • elemento ilgis - 80cm
  • prekės svoris - 500g
  • elemento aukštis - 1cm
  • elemento tipas - Kilimėliai ir kilimai
  • elemento plotis - 64cm
  • medžiagos tipas - guma
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio pavadinimas - Bagažinės buferio apsaugos kilimėlis

Prekės kodas: d1608
Pridėti atsiliepimą

Ženklelių taškai:

1. Efektyvi nešvarumų prevencija: apsaugokite savo automobilio buferį nuo įbrėžimų ir šiukšlių naudodami mūsų bagažinės buferio apsauginį kilimėlį, pagamintą iš 600D Oksfordo audinio + perlų medvilnės. Medžiaga nuo dėmių ir įbrėžimų yra lengvai valoma, plaunama ir greitai džiūsta, užtikrinant patvarumą ir ilgalaikę apsaugą.

2. Lengvas pritaikymas: Naudodami mūsų bagažinės buferio apsauginį kilimėlį, galite be vargo apsaugoti savo automobilio bagažinę. Tiesiog pakabinkite jį ant galinės sėdynės kablio ir paskleiskite ant buferio nenaudodami jokių įrankių. Lengva įdiegti ir pašalinti.

3. Apsauginė aprėptis: Apsaugokite savo automobilio buferį nuo pažeidimų naudodami mūsų bagažinės buferio apsauginį kilimėlį. Universalaus dydžio kilimėlio dizainas, kurio matmenys yra apie 80 * 65 cm, tinka daugeliui automobilių modelių. Būkite ramūs žinodami, kad jūsų automobilis yra apsaugotas nuo įbrėžimų ir įlenkimų.

4. Daugiafunkcinė gynyba: apsaugokite savo automobilio galinį buferį ir palaikykite jį tvarkingą naudodami šį bagažinės buferio apsauginį kilimėlį, kuris veikia kaip krovininis kilimėlis. Su patikima apsauga nuo įbrėžimų ir įlenkimų, jis puikiai tinka kasdieniam naudojimui, nakvynei ir bakalėjos kelionėms.

5. Išreikškite savo meilę: pasidalykite savo rūpesčiu ir meile su šiuo bagažinės buferio apsauginiu kilimėliu, sukurtu apsaugoti nuo įbrėžimų, purvo ir vandens. Ypač tinka naujų automobilių savininkams, tai dovana pirmasis pasirinkimas. Dėl paprasto montavimo ir pašalinimo jis yra geriausias pasirinkimas norint išreikšti savo jausmus.

Aprašymas:

1. Šis bagažinės buferio apsauginis kilimėlis yra puikus sprendimas tiems, kurie nori išreikšti savo jausmus ir rūpintis savo automobilio galiniu buferiu.

2. Montavimas trunka vos du paprastus žingsnius ir tinka daugeliui automobilių modelių.

3. Taip pat lengva valyti, todėl automobilio priežiūra yra lengva.

4. Apsaugokite savo automobilio buferį šiuo aukštos kokybės apsauginiu kilimėliu.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Trunk Bumper Guard Mat

2. Produkto medžiaga: 600D Oxford audinys + perlinė medvilnė

3. Produkto svoris: 500 gramų

4. Produkto dydis: (apytiksliai) 80 * 64 cm / 31.5 * 25.2 colių

Pakuočių sąrašas:

Bagažinės buferio apsaugos kilimėlis *1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų daikto ir paveikslėlyje parodyta spalva gali turėti niuansų.

2. Dėl rankinio matavimo gali būti produkto dydžio tolerancija.