Menininko liniuotės rinkinys piešimui Geometrinė liniuotė Nuolat besikeičiantis gėlių liniuotės rinkinys Patvarus netaisyklingas kraštas Liniuotė Kelių gėlių liniuotė
€4.59 / €12.74

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Drafting Supplies
Prekės kodas: d161138
Pridėti atsiliepimą

Nepalaužiamas ir puikiai tinka berniukams ir mergaitėms išsiugdyti geresnius praktinius gebėjimus. Idealiai tinka vaizduotei skatinti, emocijoms išreikšti ir meniniams įgūdžiams tobulinti.

Produkto medžiaga: akrilas

Gaminio dydis: 31.5 * 22 * 3cm/12.4 * 8.66 * 1.18

Produktų sąrašas:

1 * šablono liniuotės rinkinys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Tobulinkite naujoves: Šis šablonų liniuotės rinkinys sužadina vaizduotę ir sužadina kūrybiškumą, suaktyvindamas smegenų spalvų ir formų apdorojimo centrus. Kurkite unikalius raštus ir formas, kurios įkvėptų naujovėms.

2. Tvirtas patikimumas: Kadangi didžiausias prioritetas teikiamas medžiagų saugumui, šis šablonų liniuotės rinkinys yra patikimas pasirinkimas visiems jūsų kūrybiniams poreikiams. Pagamintas iš patvaraus akrilo, jis yra tinkamas vaikams.

3. Pagerinkite smulkiosios motorikos įgūdžius: Pagerinkite savo motorinės koordinacijos įgūdžius ir praktinius gebėjimus naudodami mūsų šablonų liniuotės rinkinį.Tyrinėkite savo meninį potencialą ir be vargo kurkite sudėtingas formas ir dizainą.

4.Išraiškingas išėjimas: Palengvindami kasdienius rūpesčius ir sutelkdami dėmesį į dabartį, galite be vargo išspręsti emocijas ir sukurti nuostabius dizainus naudodami įvairius šablonus ir formas.

5.Praktinė tapybos dovana: Dailės studentui mūsų šablonų liniuotės rinkinys yra vaizduotės dovana, kurioje yra formų ir raštų, skirtų meninei raiškai skatinti. Šis praktiškas dažymo įrankis puikiai tinka mokyklos projektams ar linksmybėms.