apsauga nuo UV spindulių Bandana viso veido dangteliai vasaros apsaugos nuo saulės veido šydui su šalto pojūčio lengvu 360 laipsnių apsauga nuo saulės
€5.02 / €10.06

  • funkcija - Kvėpuojantis
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d16327
Pridėti atsiliepimą

Apsaugokite odą nuo kenksmingų UV spindulių ir įdegio naudodami šią bandaną, kuri pasižymi dideliu elastingumu ir ausų kilpomis, kad būtų patogu priglusti. Audinys gali efektyviai išgarinti prakaitą ir išlaikyti jus vėsius ir sausus bet kokiu oru. Dėvėkite jį kaip kaklo apdangalą, galvos apdangalą ar šaliką įvairioms lauko veikloms.

Apgyvendinimo įstaigos:

Svoris: apie 58g

Dydis: (apie)

Veido užvalkalas: 46*27cm | 18.1*10.6 colio

kraštas: 7.5*16cm | 2,9*6,2 colio

Medžiaga: ledo šilko audinys + kvėpuojantis tinklelis

Pakuočių sąrašas:

1* UV veido danga

1*kraštas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Apsauginis veido dangtelio šalikas: apsaugokite odą nuo kenksmingų UV spindulių naudodami šį veido dangtelį, pagamintą iš ledo šilko audinio. Šis veido apdangalo šalikas yra lengvas ir sugeria drėgmę bei leidžia lengvai praeiti orui. Tai patogu ir vėsu dėvėti vasarą, ypač sportui.

2.Lankstus veido užvalkalo šalikas: Jums patiks šio veido dangos šaliko pojūtis ant odos. Jis pasižymi dideliu elastingumu ir lankstumu, todėl jį lengva reguliuoti ir dėvėti įvairioms lauko veikloms.

3.Nuo saulės apsaugantis veido dangtelis: Šis veido dangos šalikas gali užkirsti kelią šilumos smūgiui, blokuodamas kenksmingus UV spindulius ir atvėsindamas odą. Jis taip pat gali efektyviai išgarinti prakaitą ir sumažinti kūno temperatūrą, pašalindamas šilumos perteklių ir užtikrindamas komfortą.

4.Stipri apsauga nuo saulės: Šis veido dangos šalikas gali būti naudojamas įvairiais būdais. Jis taip pat turi 360 laipsnių apsaugos nuo saulės funkciją, kuri apsaugo jūsų veidą ir kaklą nuo kenksmingų UV spindulių ir

5. "Earloop Face Gaiter": Šis veido dangtelio šalikas pasižymi ausinių kilpos dizainu, kuris jį saugiai laiko vietoje, net kai esate aktyvus ar veikiamas vėjo. Galite mėgautis savo veikla lauke, nesijaudindami, kad jie nukris ar nuslys.