5 etapas Buitinis vandens valytuvas Virtuvės maišytuvas Plaunamas keraminis perkolatorius Bakterijų pašalinimas Vandens valytuvas Pakaitinis filtras
€10.39 / €16.49

  • modelio numeris - Kita, Vandens valytuvas
  • Prekės ženklas - HAOYUNMA
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - Vandens filtro dalys

Kategorijos: Electric Deep Fryers
Prekės kodas: d1657
Pridėti atsiliepimą

Produkto savybės

【Vandentiekio vandens filtras sveikam gyvenimui virtuvėje】: Nesvarbu, ar gaminate maistą, ar gaminate sriubą, arbatą, ar plaunate daržoves ir vaisius.veido plovimas ar maudymas ir kt., Jis kasdien atneš jums šviežio švaraus vandens ir užtikrins sveiką gyvenimą jums ir jūsų šeimai.

【Lengva įdiegti & Greitai naudoti】: Montavimas yra labai paprastas, vandentiekio vandens filtrą galima tiesiogiai sumontuoti ant čiaupo, greitai baigti.free jungiklis leidžia pasirinkti filtruotą vandenį arba vandentiekio vandenį.

【Ilgas tarnavimo laikas-ilga trukmė】: Filtrą galima pakartotinai valyti ir naudoti, jei manote, kad vanduo f low yra per lėtas, išvalykite filtrą; Bet kai pasiekia savo gyvenimo trukmę arba sugadintas, reikia pakeisti.

Specifikacijos:

Veiksmingumas: tiesiogiai negerti

Filtro elementas: keraminis filtras

Filtro lygis: 5 filtravimo

lygiai Medžiaga: keramika

Temperatūra: 40 (°C)

Dienos pralaidumas: 60 (L)

Svoris: 0,2 (KG)

Vandens slėgis: 20 (Mpa)

Produkto dydis: 104mmX110mmX65mm

Komplektą sudaro:

1XWater valytuvas

Kai pateikiate užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir sumokėkite už užsakymą, įskaitant pristatymo išlaidas. Mes išsiųsime prekes kaip įmanoma greičiau. Mes negarantuojame visų tarptautinių siuntų pristatymo laiko dėl skirtingų muitinės formalumų atlikimo laiko atskirose šalyse, o tai gali turėti įtakos siuntinio gavimo laikui. Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingi už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo kanalus, muitus ir mokesčius už importą į jūsų šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes negrąžinsime siuntimo mokesčių už atmestas siuntas. Į siuntimo kainą neįskaičiuoti jokie importo mokesčiai, o pirkėjai yra atsakingi už muitus.