Mielas pliušinis koala raktų pakabukas Įdarytas gyvūnas Lėlė Žaislas Imitacijos grandinėlės Kuprinės krepšys Pakabukas Mergaitė Papuošalai Dovanų raktų pakabukas
€2.37 / €3.71

  • metalų tipas - nerūdijantis plienas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • elemento tipas - Raktų pakabukai
  • Prekės ženklas - HWetR

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d166245
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos

Šio raktų pakabuko dizainas yra išskirtinis, su tikroviška koalos forma. Tai mažas ir lengvas aksesuaras, patogus nešiotis ir kabėti ant krepšių, raktų, kuprinių ir kitų daiktų.

Šis koala raktų pakabukas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, pasižymintis ilgaamžiškumu ir ilgaamžiškumu. Jis nėra lengvai išblukęs ar nuluptas, išlaikant gerą išvaizdą ir kokybę.

Be to, kad šis pliušinis koala naudojamas kaip raktų pakabukas, jis taip pat gali būti naudojamas kaip žavingas žaislas. Vaikams patiks žaisti su juo, glostyti jo minkštą kailį, bendrauti su juo ir lavinti linksmybes bei vaizduotę.

Apibendrinant galima pasakyti, kad šis mielas koala raktų pakabukas yra daugiafunkcinis priedas. Jis gali būti naudojamas ne tik kaip krepšio žavesys, bet ir kaip žaislas ar žavinga maža dovana. Įsigykite jį, kad jūsų krepšys būtų stilingesnis ir žavingesnis, pridedant jūsų gyvenimui šilumos ir linksmybių.

Tipas: krepšio pakabukas

Spalva:kaip rodyti

Dydis: 6.5 * 9cm

Medžiaga:Pliušas

Komplektą sudaro:1vnt Krepšio pakabukas

Nata:

1.Primename, kad dėl apšvietimo efektų, monitoriaus ryškumo / kontrasto nustatymų ir pan., Svetainės nuotraukos ir faktinės prekės spalvų tonas gali šiek tiek skirtis.

2. Daiktas Išmatuokite rankomis, jis gali būti 1cm kitoks, jūsų malonus supratimas bus labai vertinamas.