"Motorola One Fusion" LCD ekrano jutiklinio ekrano skaitmeninimo įrenginio surinkimas, skirtas "Moto One Fusion" ekrano atsarginėms dalims
€11.94 / €26.00

  • Tipas - LCD ir jutiklinio ekrano skaitmeninimo priemonė
  • LCD rinkinys - Taip
  • Medžiaga - IPS
  • Ekranas - > 3"
  • suderinamas prekės ženklas - MOTOROLA
  • modelio numeris - skirta "Motorola One Fusion
  • Prekės ženklas - ZHZ
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • jutiklinio ekrano tipas - talpinis ekranas

Kategorijos: Mobile Phone Parts
Prekės kodas: d17056
Pridėti atsiliepimą

skirta "Motorola One Fusion" LCD ekranui

Įvadas

Visi LCD mes jį išbandysime prieš išsiųsdami, patvirtinsime, kad jis yra aukščiausios kokybės.

Rinkoje yra daug kokybiškų LCD ekranų, pažadame, kad mūsų skystųjų kristalų ekranas yra be jokių negyvų pikselių, įbrėžimų.

Daug atsargų, išsiųsime per 24 darbo valandas.

Klausimai ir atsakymai

K: Koks modelis yra suderinamas?

A: Tai IPS LCD ekranas, tinkamas "Motorola One Fusion

" K: Ką turėčiau daryti, kai gaunu paketą?

A:

※ Būtina ir svarbu nufilmuoti vaizdo įrašą, kai išpakuosite pakuotę, ir tai bus tinkamas įrodymas, kai gausite pažeistus LCD.

※Prieš išsiųsdami išbandėme visą ekraną, kad įsitikintume, jog kokybė yra gera. Taip pat svarbu, kad prieš diegdami į savo mobilųjį telefoną išbandytumėte skystųjų kristalų ekraną ir nufilmuotumėte vaizdo įrašą, kai kyla kokių nors problemų, susisiekite su mumis laiku, mes suteiksime jums patenkintą sprendimą.Jei įdiegėte savo telefone, nėra lengva jį pašalinti, kai jį pašalinate, jį lengva sulaužyti. Ekranas sugadintas rankų darbo,pinigai nebus grąžinti.

K: Ar ji palaiko didmeninę prekybą?

A: Taip, mes norime turėti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis, jei esate didmeninis klientas, kviečiame paklausti mūsų geriausios kainos, pažadame, produkto kaina ir logistikos kainos bus geriausios.

Paketas

1 * "Motorola One Fusion" LCD ekranui

1 * 6vnt Įrankiai

1*1 popieriaus klijai

Jei esate patenkinti mūsų daiktais, prašome tiesiog

Pateikite mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų

Priminimas

1. Šiam sąrašui nurodymų nepateikta 2. Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi jokios patirties.

3. Mes nebūsime atsakingi už jokią žalą jūsų mobiliajam telefonui / mobiliajam telefonui, kurią galite padaryti montuodami atsargines dalis

4. Būtina ir svarbu nufilmuoti vaizdo įrašą, kai išpakuosite pakuotę, ir tai bus tinkamas įrodymas, kai gausite pažeistus LCD. Jei negalite pateikti vaizdo įrašo, negalėjome patikėti, kad jis sugadintas perduodant, ir nebūsime atsakingi už jokius žalos atvejus.

Pristatymo politika:

Mes galėsime juos išsiųsti per DHL, UPS, FEDEX, EMS, Duomenuatkurimasisusb.lt Standartinis pristatymaspagal jūsų pasirinkimą. Arba mes galime jums pasiūlyti ekonomiškiausią ir saugiausią pristatymo būdą. Mūsų tikslas yra, kad jūsų užsakymas pasiektų jus geriausiu jums patinkančiu būdu.

* DHL, UPS ir "Fedex" paprastai užtrunka 7–10 dienų, kol jus pasiekia.

* EMS paprastai jus pasiekia per 10–15 dienų.

* Wuyou oro paštas paprastai pasiekia visą pasaulį per 15-30 dienų

Mes negalime pristatyti į "P.O Box" ir negalime pristatyti be jūsų kontaktinio telefono numerio.Norėdami įsitikinti, kad telefonas ir adresas, kurį palikote, yra dešinėje, pristatysime tik tuo adresu, kurį palikote Duomenuatkurimasisusb.lt sistemoje.

Garantijos ir grąžinimo politika:

1. Kiekvienas produktas bus išbandytas prieš pristatymą, naudojant specialius instrumentus ar pagrindines lentas, kad būtų užtikrintas veikimas.

2. Visi produktai, išbandyti prieš išsiunčiant, prašome informuoti mus PER 3 DIENAS nuo siuntinio gavimo, jei esate nepatenkinti produktais (turi būti pateikta tikra nuotrauka ir kiti įrodymai), tada mes pasiūlysime pakeitimą / grąžinimą, jei produktai nėra tokie, kaip aprašyta.

3. Jei prekė yra jūsų prossesija daugiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota /naudota, mes pasiūlysime pakeitimo paslaugą tik tada, kai gausime jūsų grąžinamą prekę.

FQA:

1.Kodėl turėtumėte mumis pasitikėti?

Mes parduodame tik aukštos kokybės produktus, klientai nesijaudina dėl mūsų produktų kokybės. Mūsų privalumai yra gera kokybė ir aukščiausias aptarnavimas.

2.Ar jis gali būti išsiųstas į mano šalį

Mes galime išsiųsti prekes 98% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negalima pasirinkti Duomenuatkurimasisusb.lt , pls pasikalbėkite su mumis.

3.Kiek laiko užtrunka atvykimas?

Paprastai tariant, mes suorganizuosime siuntą per 1–7 darbo dienas, kai mokėjimas bus patvirtintas, ir bendradarbiaujame su DHL, UPS, TNT, FEDEX (5–7 dienos) ir EMS (13–30 dienų). Bet prašau suprasti mus, jei dėl kažko, kas nuo mūsų nepriklauso, yra šiek tiek vėluojama.