Metalinis kaukolės vaiduoklis Vėrinys Kaukolės pakabukas Pora Vėrinys Helovino kaklas Individualizuotas užspringimas Retro Naujo stiliaus pakabukai Papuošalai O2W6
€6.11 / €11.11

  • Medžiaga - Akrilas
  • metalų tipas - Varis
  • Lytis - Unisex
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d172044
Pridėti atsiliepimą

Unikalus dizainas: Vintažinis "Skeleton Ghost" vėrinys yra unikalus ir akį traukiantis aksesuaras. Jo tema yra skeletas, dizainas yra išsamus ir kupinas asmenybės. Kaukolės vaizdas yra meniškai pavaizduotas, pateikiant paslapties ir ekscentriškumo atmosferą.

Aukštos kokybės medžiaga: Vėrinys paprastai gaminamas iš aukštos kokybės lydinio. Šios medžiagos yra patvarios ir antioksidacinės, todėl skeleto vaiduoklių karoliai ilgą laiką išlaiko savo išvaizdą ir kokybę.

Unikalios detalės: Skeleto vaiduoklių vėrinys sukurtas atkreipiant dėmesį į detales, todėl kiekvieno skeleto veido išraiškos ir kaulų tekstūros atgyja. Šios detalės papildo vėrinio patrauklumą ir paverčia jį puikiu meno kūriniu.

Retro stilius: Retro skeleto vaiduoklio dizainas įkvėptas senovės kultūrų ir tradicijų.Jie dažnai turi stiprų senovės paslapties jausmą, primenantį senovės religinius ritualus ir mitus bei legendas. Dėl šio vintažinio stiliaus skeleto "Ghost" karoliai tapo populiariu pasirinkimu mados pasaulyje.

Universalūs aksesuarai: Be karolių, vintažinis "Skeleton Ghost" vėrinys taip pat gali būti naudojamas kaip kitų aksesuarų ornamentas. Jis gali būti derinamas su įvairiais drabužių stiliais, tokiais kaip punk, rock ar goth, kad suteiktų asmeniškumo ir unikalaus prisilietimo prie bendros išvaizdos.

Medžiaga: Balta /925

Pakabuko dydis: 10cm / 3.9 colių

Grandinės ilgis: 60cm / 23.6 colių

Spalva: Sidabras

Ačiū už dėmesį, Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!