1000vnt Akrilo abėcėlės raidžių karoliukai Apvalūs karoliukai "Pasidaryk pats" apyrankei Vėrinys Amatų papuošalų gamyba
€6.65 / €11.10

  • Metalo tipas - NĖRA
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d174660
Pridėti atsiliepimą

Pakuotė įskaičiuota : gausite 1000 vienetų daugiaspalvių akrilo karoliukų su aukso raide, prisegto kiekio ir tobulo dydžio pakanka kasdieniam naudojimui patenkinti.

Aukštos kokybės medžiagos: Šie raidžių karoliukai yra pagaminti iš akrilo medžiagos, išvaizda yra plokščia ir lygi, pakankamai, kad galėtumėte pasidaryti kelias apyrankes ir karolius.

Karoliukų dydis : Raidžių karoliukų dydis yra 3,7 mm x 7 mm, skylės dydis - 1,5 mm. Kiekvienas abėcėlės plaukų karoliukas yra su skylėmis, kurios leidžia virvelei lengvai praeiti. Puikiai tinka amatams.

Auksinės raidės dizainas: Šie mieli plokšti apvalūs akrilo karoliukai yra atspausdinti auksu padengta abėcėle, blizgūs ir stilingi, jie sukurs elegantiškus akcentus ir suteiks vizualinį susidomėjimą jūsų papuošalų dizainu.

Platus pritaikymas : Šie raidžių karoliukai tinka gaminti įvairių rūšių rankdarbius, tokius kaip karoliai, auskarai, apyrankės, pakabučiai ir pan., Tinka apyrankių karoliukams, dekoracijoms, "pasidaryk pats" meno paveikslams ir kitiems meno projektams.

Spalva: daugiaspalvis + auksas

Medžiaga: akrilas

Pakuote sudaro:

1000x abėcėlės raidžių karoliukai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.