1911 Model Key Rings Tactical Hunting Pistol Shape Keychain Mini Nešiojamos dekoracijos Nuimamas raktų pakabukas žygio šaudymui Cs
€8.80 / €17.61

  • 1 funkcija - Pagaminta iš inžinerinio plastiko, patvaresnis ir atsparesnis dilimui
  • Raktų pakabuko dydis - 7,5*4.8cm
  • Pakuotės turinys - 1*pistoleto formos raktų pakabukas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Stilius - Mini taktinio pistoleto formos raktų pakabukas
  • 2 funkcija - Nuimamas žurnalas, Lengva išardyti
  • Raktų grandinėlė Svoris - Apie 0,01kg
  • 3 funkcija - Realus modelis, Nešiojamas ir lengvas.
  • raktų pakabuko spalva - juodas/juodas įdegis/juoda rožinė/sidabrinė
  • Raktų grandinės medžiaga - Inžineriniai plastikai
  • Tipas - Kišenė, Keli įrankiai, Medžioklės formos raktų pakabukas

Kategorijos: Camping & Hiking
Prekės kodas: d1760
Pridėti atsiliepimą

1911 Model Key Rings Tactical Hunting Pistol Shape Keychain Mini Nešiojamos dekoracijos Nuimamas raktų pakabukas žygiui šaudyti Cs

Produkto specifikacijos:

Pavadinimas:Mini taktinio pistoleto formos raktų pakabukas

Tipai: 1911 m. pistoleto raktų pakabukas

Medžiaga: inžineriniai plastikai

Spalvos: juoda / įdegis / rožinė / pilka

Svoris:apie 0.011kg

Dydis: 7.5 * 5cm

Funkcijos:

1. Pagaminta iš inžinerinio plastiko, patvaresnė ir atsparesnė dilimui.

2. Nuimamas žurnalas, lengvai išardomas.

3. Tikroviškas modelis, nešiojamas ir lengvas.

Komplektą sudaro:1 * taktinio pistoleto formos raktų pakabukas

1. Mes priimame ESCROW-Master kortelę, vizą, Boleto, TEF, Maestro, webMoney, QIWI, Yandex.Money; Banko pavedimas, "Western Union". 2. Užsakymai apdorojami laiku po mokėjimo patikrinimo.

Mes teikiame skirtingas siuntimo paslaugas skirtingoms užklausoms, kaip nurodyta toliau 1. Kinijos pašto oro paštas, nemokamas pristatymas daugumai šalių, tačiau šiek tiek ilgiau, jums reikia turėti pakankamai kantrybės laukti produktų. Paprastai daugumoje šalių trunka 18–35 darbo dienas, 2.EMS, tai trunka apie 5–20 darbo dienų. Tai labai geras siuntimo būdas, rekomenduojantis jums. Bet jūs turite sumokėti už papildomą siuntimo mokestį.

3. FEDEX / DHL / UPS / TNT / TOLL, greičiau, bet per brangiai, paprastai trunka 3–12 darbo dienų, turite sumokėti už papildomą siuntimo mokestį.

4. Stebėjimo informacija paprastai atnaujinama maždaug per 3–5 dienas, jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo jo gavimo dienos.Jei šią prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir MES NESUTIKSIME, KAD GRĄŽINTUMĖTE PINIGUS AR PAKEISTUMĖTE. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

2. Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį.

100% klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, jūsų teigiami atsiliepimai ir 5 žvaigždučių pagyrimai bus labai vertinami.

2.Jei ne, mes nuoširdžiai tikimės, kad nedelsdami susisieksite su mumis PRIEŠ pateikdami mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, gerai pabandykite išspręsti problemas teigiamai. Labai ačiū.

Žymos

raktų žiedai