Tuya ZigBee WiFi išmanusis pritemdymo jungiklis 2 krypčių valdymui reikia neutralaus pritemdomo pertraukiklio modulio balsas veikia su Alexa "Google Home"
€6.87 / €11.45

  • Prekės ženklas - SZKOSTON
  • modelio numeris - Išmanusis pritemdymo jungiklis
  • Sertifikavimas - ce, ROHS
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • elemento tipas - Dimeriai
  • produkto tipas - 1CH pritemdymo modulis
  • vardinė įtampa - 100~240V 50/60Hz

Kategorijos: Lights & Lighting
Prekės kodas: d17715
Pridėti atsiliepimą

Funkcija:

[APP nuotolinio valdymo pultas] Atsisiųskite išmanųjį gyvenimą /Tuya išmanioji programa į savo telefoną&Planšetinis kompiuteris, kad galėtumėte valdyti pritemdymo modulį bet kur ir bet kada.

[Valdymas balsu laisvų rankų įranga] Suderinamas su Amazon alexa echo ,google home ect ,tiesiog komanda valdyti modulį balsu.

[Šeimos bendrinimo funkcija] Galite pasidalinti jungikliu su savo šeima su ribota teise,sukurti išmaniuosius namus kartu su savo šeimos nariu.

[susiejimo funkcija] Jis gali susieti su kitu jungiklio moduliu, jutikliu ir prietaisu jūsų namuose, sukurti skirtingą sceną, pvz., Miego režimą, darbo režimą, vakarienės režimą, namų režimą ir kt.

[Funkcija Laikmatis, Tvarkaraštis ir Skaičiavimas žemyn] Galite sudaryti tvarkaraštį pagal savo asmeninius poreikius, taip pat laikmatį, skaičiavimo funkciją, išmanųjį ir "pasidaryk pats" savo kasdienį gyvenimą maksimaliai išplėsti.

[Group-Control Function]Multi dimmer jungiklis skirtingose patalpose gali nustatyti grupėje ,realizuoti grupės valdymo funkciją.

[Lengva įdiegti] Mini dydžio pritemdymo jungiklio modulį galima lengvai sumontuoti jungiklio dėžutėje arba lempos dėžutėje.

Specifikacijos:

Produkto tipas: 1CH Dimmer modulis

Nominali įtampa: 100 ~ 240V 50 / 60Hz

Veikimo dažnis: 2.412 GHz - 2.484 GHz

Protokolas: WIFI IEEE 802.11b/g/n