Karoliukų gamintojas Minkšto molio karoliukų ritinėlis apskritas ovalus deimanto formos karoliukų valcavimo įrankis
€5.81 / €8.31

  • Medžiaga - Akrilas
  • Prekės ženklas - JAVRICK
  • elemento tipas - Juvelyriniai įrankiai ir įranga
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d184754
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Keli karoliukų valcavimo ritinėliai: Šis rankinis įrankis apima tris skirtingas karoliukų valcavimo ratų formas: apskritą, elipsinį ir deimantinį, jis gali gaminti įvairių formų ir dydžių karoliukus, kad atitiktų skirtingus jūsų poreikius.

Skaidri akrilo medžiaga: Pagaminta iš skaidrios akrilo medžiagos, ji yra tvirta ir patvari, nelengvai deformuojama ar pažeidžiama, patogi stebėti karoliukų trynimo procesą ir užtikrina tikslų veikimą.

Lengva naudoti: Rankinis įrankis sukurtas pagrįstai, patogus suimti ir lengvai naudojamas, net pradedantieji gali lengvai naudoti ir pasigaminti gražių karoliukų.

Naudojimas: Tinka minkyti molį, minkštą molį ir kitas medžiagas, jis gali būti naudojamas kūrybiniams gamybos projektams, tokiems kaip papuošalai, papuošalai ir apyrankės, padedant vartotojams sukurti išskirtinius karoliukus rankinio gamybos proceso metu.

Minia: puikiai tinka rankų darbo entuziastams, papuošalų dizaineriams ir "pasidaryk pats" entuziastams, kad jie galėtų lengvai kurti įvairių formų ir dydžių karoliukus, savo dizainui suteikdami asmeniškumo ir kūrybiškumo.

Specifikacijos:

Medžiaga: akrilas

Dydis: maždaug 64x62.5mm / 2.5x2.4inch

Komplektą sudaro:

1x molio karoliukų volelis

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Atkreipkite dėmesį į nedidelius spalvų skirtumus dėl skirtingos ekrano skiriamosios gebos.