1 kanalas GE RCV1 Universalus imtuvas, suderinamas su riedėjimo kodu ir mokymosi kodu Automatiniai garažo vartai 433.92MZH
€8.17 / €16.34

  • Paketas - Taip
  • Support APP" - No
  • dažnis - 433.92MHz
  • modelio numeris - GE-RCV1 imtuvas
  • Belaidis ryšys - RF
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Naudojimas - Elektrinės durys

Kategorijos: Remote Controls
Prekės kodas: d185428
Pridėti atsiliepimą

Pasitikėti mūsų produktais! Kad jūsų gyvenimas būtų geresnis!

Taikomoji programa:

Maitinimo įtampa: 12V arba 24V Išvesties kanalai: vienas / du / trys kanalai / 4 kanalai Talpa: galima priimti iki 500 vnt nuotolinio valdymo pultai Relės darbo išėjimo impulsas Taikymas: Automatinės durys, tokios kaip gyvenamųjų garažo vartai / žaliuzės / sūpynės vartai ir stumdomi vartai Sąlygos: Automatinio prietaiso valdymo bloke turi būti jungtys sieniniams jungikliams ir 12V / 24V maitinimo šaltinis.

Aprašymas:

1. maitinimo įtampa: DC / AC 12V arba 24V 2. 1/2/3/4 Galimi išvesties kanalų imtuvai 3.Gali suporuoti siųstuvus Maks. 500 vnt. 4. Relės darbo išvesties impulsas 5. Grynasis svoris: 80g Bruto svoris: 100g

Imtuvas gali būti prijungtas prie labiausiai prieinamų garažo durų variklių, taip pat prie daugumos važiuojamosios dalies vartų vartų, veikiančių esant 12 V arba 24 V.Tai paprasta įdiegti ir turi didelį priėmimo diapazoną iki 50 metrų nuo nuotolinio valdymo pulto, taip pat šis imtuvas gali saugoti iki 500 nuotolinio valdymo siųstuvų su riedėjimo kodo technologija. Imtuvas pakeis perdavimo kodą kiekvieną kartą, kai jis bus naudojamas, ir su iki 1.2 milijardo kodų derinių. Tai turi būti vienas saugiausių padalinių pasaulyje, užtikrinantis jūsų saugumą ir ramybę! Belaidis sieninis laikiklis (dviejų kanalų siųstuvas) ir rankiniai nuotolinio valdymo pultai (keturių kanalų) leidžia susieti kelis įrenginius su vienu valdikliu.

Apie atsiliepimus:

1. Esame įsipareigoję jus patenkinti. Jūsų teigiami atsiliepimai ir 5 žvaigždučių įvertinimas bus labai vertinami.

2. Jei nesate patenkinti jokiomis priemonėmis, suteikite mums galimybę pasiūlyti jums tinkamą sprendimą. Ačiū!

Susisiekite su mumis: 1.Jei turite klausimų, susisiekite su mumis. Į visus pranešimus bus atsakyta per 24 valandas nuo pirmadienio iki šeštadienio. 2. Susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokius neigiamus ar neutralius atsiliepimus ar pradėdami ginčus, mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas.