Juosta smuikui Pirštų lenta Orkestrinis instrumentas Pirštų juosta Pirštų lentos juosta Daugiaspalviai smuiko lipdukai Fretboard
€1.02 / €2.55

  • modelio numeris - smuiko pirštų juosta
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Musical Instruments
Prekės kodas: d1861
Pridėti atsiliepimą

Ar jums patinka groti smuiku? Tada jums patiks Juosta smuikui Fingerboard.Ši juosta pagaminta iš patikimų medžiagų, kurios yra patvarios ir lengvai pritaikomos. Tai padeda rasti užrašus pirštų lentoje, kad galėtumėte žaisti tiksliai ir užtikrintai. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar profesionalas, ši juosta pagreitins mokymosi ir praktikos procesą bei padarys jį smagesnį. Taip pat galite nustebinti savo artimuosius, kurie groja smuiku su šia juosta. Jie bus sužavėti šia praktiška ir apgalvota dovana, kuri pagerins jų muzikinius įgūdžius. Juosta smuikui Fingerboard yra geriausias priedas bet kuriam smuikininkui. Užsisakykite savo šiandien ir pajuskite skirtumą!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Smuiko pirštų juosta

Produkto medžiaga: PVC

Bendras produkto svoris: apie 20g

Pakuočių sąrašas:

Smuiko pirštų juosta * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Greitas progresas: Jums nereikia per daug jaudintis dėl pirštų padėties. Smuiko pirštų juosta yra vertinga priemonė pradedantiesiems, kurie mokosi smuiko. Tai padeda sutelkti dėmesį į techninius grojimo smuiku aspektus, nurodant teisingą piršto padėtį pirštų lentoje.

2. Lengva išardyti: Smuiko pirštų juosta yra pagaminta iš medžiagų, kurios yra be rūgščių, patikimos ir saugios. Jo nauji ir geresni klijai nepaliks jokių negražių pėdsakų ant pirštų lentos. Daugiau jokių lipnių daiktų, prilipusių prie pirštų lentos. Tai lengva išardyti ir reguliuoti, kaip jums reikia.

3.Tinka pradedantiesiems: smuiko juosta Pirštų lenta padeda įsiminti natų padėtį ant styginių instrumentų. Įsigydami kelias skirtingas spalvas, galite jas naudoti skirtingoms natoms ir svarstyklėms pažymėti. Tai pagreitins jūsų mokymosi ir praktikos procesą. Ryškios spalvos taip pat daro jūsų smuiką patrauklesnį.

4. Lengva ir ilgalaikė praktika: Jo tinkamas plotis yra maždaug 3 milimetrai / 0.12 colio, o tinkamas ilgis - maždaug 66 metrai / 216 pėdų. Juosta smuikui pirštų lenta palengvina jūsų praktiką ir atitinka jūsų ilgalaikės praktikos poreikius.

5.Nuostabus dovanų pasirinkimas: ar turite artimųjų, kurie groja smuiku? Nustebinkite juos smuiko pirštų juosta bet kokia proga, pavyzdžiui, Helovinu, Kalėdomis, gimtadieniu ir kt. Ši pirštų lentos juosta padarys jų praktiką nuostabią ir lengvą, nes ji pritaikyta jų poreikiams.