1Pcs raktų kompresorius su diskrečiomis magnetinėmis slankiojančiomis mini kišeninėmis tabletėmis žurnalo nešiojamomis skubios pagalbos tabletėmis Juoda
€3.72 / €5.24

  • metalų tipas - Titanas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d190337
Pridėti atsiliepimą

HANDMADE: Kiekvienas Pill Pod yra 3D atspausdintas ir surinktas rankomis, derinant amatininkų meistriškumą, praktiškumą ir estetinį patrauklumą su pažangiausia magnetine prieiga prie jūsų vaistų.

STIPRUS IR AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagamintas iš patvaraus plastiko, Pill Pod užtikrina, kad jūsų tabletės būtų saugiai apsaugotos sudėtingose situacijose, išsaugant optimalią vaistų būklę.

NEŠIOJAMAS IR PATOGUS: Dėl kompaktiško, lengvo "Pill Pod" dizaino jis yra praktiškas kompanionas kelionėms ar kasdieniam naudojimui. Nesvarbu, ar esate kišenėje, ar krepšyje, jis siūlo paprastą ir saugų būdą transportuoti vaistus.

RAKTŲ PAKABUKO PRIEDAS: Įmontuotas raktų pakabukas užtikrina, kad visada po ranka turėtumėte būtiniausius vaistus, suteikdamas ramybę netikėtų vaistų poreikių metu.

UNIVERSALUS NAUDOJIMAS: Puikiai tinka asmenims, sergantiems lėtinėmis ligomis, pagyvenusiems žmonėms, keliautojams ar kūno rengybos entuziastams, kuriems reikia gabenti kasdienius papildus ar vaistus. Būtina turėti visiems, keliaujantiems su vaistų poreikiais.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 3.6 x 1.5 x 1.5cm

Pakuote sudaro:

1 x Raktų pakabuko tablečių dėžutė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.