Baseino grindų dangos kilimėlis Universalus vandeniui atsparus dulkių dangos kilimėlis Baseino priedai antžeminiam baseino kilimui
€4.75 / €6.79

  • modelio numeris - Baseino žemės audinys
  • Tipas - Viršelis
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - poliesterio audinys

Kategorijos: Water Sports
Prekės kodas: d19730
Pridėti atsiliepimą

Ženklelių taškai:

1、Puiki medžiaga: Baseino gruntinis audinys pagamintas iš sutirštintos poliesterio medžiagos, kuri yra saugi ir atspari dilimui bei gali užtikrinti saugią ir efektyvią jūsų antžeminio baseino apsaugą, neleidžiant jo subraižyti aštriais daiktais.

2、Apsaugokite baseiną: Šis baseino tarpas, skirtas po baseinu, yra atsparus dilimui ir patvarus, padėkite tarpą po baseinu, kad baseino dugnas nebūtų lengvai nusidėvėjęs.

3、Lengva nešiotis: Šį antžeminį baseino dangtį lengva sulankstyti ir laikyti, galite perkelti jį ten, kur jums reikia, kad galėtumėte jį naudoti, užtikrindami saugią savo baseino apsaugą.

4、Paprastas montavimas: Šis baseino tarpas yra labai lengvai montuojamas ir naudojamas, jums tereikia pakloti baseino grindų audinį ant žemės, nereikia jokių kitų įrankių, galite pasirinkti tinkamą dangčio audinį pagal savo poreikius.

5、Daugiafunkcis: Mūsų baseino antžeminė danga gali būti naudojama ne tik baseinų dugnams, bet ir lauko baseinų dengimui, bet ir stovyklavimui, lauko objektų vyniojimui ir dengimui.

Aprašymai:

Šis universalus baseino žemės audinys yra pagamintas iš PE medžiagos, kuri yra atspari vandeniui, saulei, tinkama naudoti jūsų baseine ir patvari ilgą laiką. Tai gali užtikrinti saugią ir efektyvią jūsų antžeminio baseino apsaugą, neleidžiant jo subraižyti aštriais daiktais.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Inflatable Swimming Pool Ground Cloth

Medžiaga: PE

Spalva: mėlyna

Dydis: stačiakampis šlifuotas audinys

A: apie 295 * 206CM / 116.14 * 81.10 colių

B: apie 338 * 239CM / 133.07 * 94.09

C: apie 445 * 254CM / 175.20 * 100 colių

D: apie 500 * 300CM / 196.85 * 118.11in

Pastabos: parduodamas tik žemės audinys, neįskaitant baseino

pakavimo sąrašas:

Baseino žemės audinys*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.