Kempingo žibintai sulankstomi 3 režimų LED šviestuvai, itin ryškūs ir kompaktiški, maitinimo bloko parinktis, tobula
€15.80 / €32.92

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Lights & Lighting
Prekės kodas: d20328
Pridėti atsiliepimą

Universalus dizainas: Unikalus sulankstomas dizainas leidžia pritaikyti šviesos intensyvumą tiesiog išplečiant arba sutraukiant žibintą. Sulankstomas iki kokso skardinės dydžio, kad būtų galima lengvai supakuoti į kuprines ar avarinius rinkinius. Pagamintas iš patvarių medžiagų, jis sukurtas taip, kad prisitaikytų ir tilptų į bet kokią erdvę, todėl yra būtina stovyklavimo įranga.

Puiki dovana lauko entuziastams ir nuotykių ieškotojams: pradžiuginkite savo lauke mylinčius draugus ar šeimos narius dovanodami šį funkcionalų ir kompaktišką saulės kempingo žibintą. Dėl unikalaus kabančio kablio dizaino jis puikiai tinka šviesai įrengti palapinėje ar bet kokioje lauko aplinkoje stovyklavimo ekspedicijų metu.

Šiame gaminyje yra kabliukai, kuriuos galima pakabinti ant palapinės stogo arba naudoti kaip liustra.

Dėl šio produkto universalumo jis yra puikus stovyklavimo kompanionas, puikiai tinkantis visiems, kurie mėgsta stovyklauti.

Yra 3 šviesos spalvų pokyčiai, kuriuos galima laisvai reguliuoti.

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 x Laužas

1 x USB įkrovimo laidas

1 x Anglų kalbos vadovas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.